Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
A tablethez kerestem adaptert, dokkolót, valamit, amivel asztali állatot faragok belőle, sajnos kevesen terveznek hasonló meggondolatlanságot elkövetni, ezért itt nincs tapasztalata ezzel kapcsolatban a tagoknak.
Erre irányult a válaszom.A saját NAS-t egyszer lecserélem egy kezesebb jószágra, de előbb szétnézek a piacon, bár az alapokat a Zyxel is tudja, csak néha körülményes vele bánni.
Lelke van. -
bostone
addikt
Vagy venni egy másik air2-őt.
-
bostone
addikt
válasz
amdboy
üzenetére
Igaz az iPad “csak” egy táblagép, viszont egy teljes értékű digitális eszköz, professzionális alkalmazásokkal. Tehát egy könyv formába bújtatott számítógép más felhasználási, ha tetszik bővebb felhasználási lehetőségekkel.
Nézzetek meg néhány videót, rengeteg kering a neten, milyen alkalmazással mit lehet alkotni.
Azért írtam, hogy bizonyos célokra fölösleges egy ilyen befektetés. Talán egy sokkal olcsóbb akármilyen tábla is megfelel a célra. Azért valóban pazarlás kiadni nagyobb összeget, hogy két hónap múlva a fiókban végezze.
@lugosi:
Nálam az eredeti tervben szerepelt, hogy asztali gépként fog üzemelni. Elvileg erőből nincs hiány, de még keresem a megfelelő összetevőket a főzethez. -
bostone
addikt
válasz
consono
üzenetére
Ha a rajzolást komolyan gondolja, akkor abba be kell fektetni.
Az iPad rengeteg előnnyel rendelkezik ezen a téren, ha a maximumot akarja kihozni, akkor gyári hozzávalókkal.Ha csak rajzolgat, akkor egy olcsó tábla, egy akármilyen tollal is rendben van.
Más:
Csinált valaki pc-t az ipadből? Konkrétan monitorra kötve, billentyűzet, egér, stb...
Ezen gondolkodom, hogy érdemes-e.
Olcsó, de jó minőségű hub-ot használ valaki? Ethernet, HDMI, usb portok, vagy jack egy eszközben. -
bostone
addikt
válasz
nederlanden
üzenetére
Épp a minap beszélgettünk egy kollégával, aki air 4-re váltott, hogy alapjában véve nem érezni nagy különbséget iPad-ek között.
Az alkalmazások jól reagálnak, működnek bármit választasz.
Az M1 proci előnyei talán idővel mutatkoznak meg, de az biztos, hogy több ram később még jól jöhet. -
bostone
addikt
Itt van, aki napi szinten használ mini2-őt.
Engem biztosan nem tudna rábeszélni senki, de ha olcsón találsz, akkor vedd meg.
Legfeljebb eladod, ha mégsem válna be.Az iPad9 jó vételnek számít. Forintban 130 körül mozog az ára. Annyit valószínűleg rászánnék és a következő 5 évre le van tudva a tábla project.
-
bostone
addikt
válasz
Drenadar
üzenetére
Nem tudom a mini milyen bevonatot kapott, nálam a standard iPad kijelzője csúnyán megjárta.
A pro-t nem használtam, amíg nem érkezett meg a fólia.Más:
Szolnokon az MM-ben szerettem volna kipróbálni a minit. Az Apple asztalán csak az 5-ös volt elérhető, ez azért elég fura számomra. Egy példányt találtam a tabletek között kiállítva, amelyet sajnos lezárt valaki. Ott tartózkodásom alatt eltávolították, miután jeleztem, hogy a kezdőképernyőig sem jutok el. -
bostone
addikt
Képkivágást hogyan vagy mivel tudok készíteni?
-
bostone
addikt
Kint az MA teszt a miniről.
Pozitív. -
bostone
addikt
Két videós tesztelte magyarul, a legfőbb probléma szerintük a kis méretű ikonok, egyébként rendben lévőnek találták a tabletet (és cukinak).
-
bostone
addikt
válasz
lugosi
üzenetére
Ez azért durván durva egy ekkora értéket képviselő eszköztől.
Elvileg hamarosan érkezik a teszt, mondjuk engem teljes mértékben eltántorítottak a vásárlástól, az itt elhangzottak.Az ötven gigámat a felhőben teljesen beterítené egy harmadik apple termék biztonsági mentése.
-
bostone
addikt
Ez a tok is csak minimális védelemmel látja el a drága jószágot.
Persze praktikus, csak tényleg vigyázni kell, hogy ügyesen érjen talajt.Remélem a miniről egyre több huncutság derül ki a közeljövőben, így nyugodt szívvel hagyom a boltban.
-
bostone
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
A fene tudja, egyesek azt írják a MM kártyát ad vissza pénz helyett. Pedig mégis a legnagyobb műszaki lánc itthon.
Az ED biztos, hogy fizet, volt tapasztalatom.Magam részéről örülök, hogy ez a kis mizéria a minivel teljesen elvette a kedvem a vásárlástól.
-
bostone
addikt
válasz
fery02
üzenetére
Ha egy léleknek szüksége van valamire, ami feltehetőleg pozitív hatást kelt, nem szükséges bűnösnek éreznie magát. Nincs út a gyóntatószék felé az ipar templomában.
Persze a kütyübuzik elől, amilyen én is vagyok, érdemes elzárni a reklámokat, különben tudat alatt súlyos csapásokat mérnek a józan gondolkodás védtelen bástyáira.
-
bostone
addikt
válasz
fery02
üzenetére
Az A12X nem mondható gyengébbnek az A14-el szemben. A 2020-as pro kapott némi módosítást proci terén, de lényegét tekintve hasonló erővel bír.
150000Ft elég kedvező ár szerintem. Én a pro felé hajlok, viszont valamelyik szezonban voltak problémák, a codm topikban is említették, hogy újraindul a gép br-ben.
-
bostone
addikt
válasz
Silentfrog
üzenetére
Próba-szerencse. Vedd meg és majd számolj be az élményről.
Nem akarlak lebeszélni egy kihagyhatatlan lehetőségről.
-
bostone
addikt
válasz
Silentfrog
üzenetére
Persze, hogy alkalmas.
Szerencsére hagy időt neked, hogy az alkalmazások betöltése közben elintézd ügyes-bajos dolgaidat, amennyiben az alkalmazást le tudod tölteni egyáltalán. -
bostone
addikt
válasz
ricogsm
üzenetére
Mielőtt bevásárolsz, lehet át kellene gondolnod mire akarod a jövőben használni a gépet.
Droidon is elindult a folyamat, ami az ios felé vezet, de még mindig kevesebb kötöttséggel jár a használata.
Mindkét rendszer azonos mértékben rendelkezik előnyökkel és buktatókkal.
-
bostone
addikt
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Azért a pro sokkal sokoldalúbb eszköz, mint a másik kettő.
-
bostone
addikt
válasz
csszorsi
üzenetére
Ismerős a felállás. Már maga a játék letöltése is a játék része.

Viszont azért fölösleges pénzt kiadni, hogy egy rendszer korlátait tapasztalják meg, és ne az előnyeit élvezzék. Erre elég az ipad 6 vagy 7 is.
Akik ipad-en játszanak, azért teszik, mert más a játék minősége. Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de egy két generációval ezelőtti android eszköz, bizonyos beállítások mellett már letérdel, amíg az ios köszöni jól van és kér még egy sört. -
-
bostone
addikt
Ha az alaphelyzetbe állítást választottam és már nem látom az eszközök listában az ipad-et, akkor szabad a gép? Beköltözhet az új lakó?
-
bostone
addikt
válasz
Prowler
üzenetére
A kijelzőt féltem leginkább.
Tabon sosem használtam fóliát, viszont az ipad 7-en egy év alatt ott maradtak az ujjam nyomai. Még akár a munkahelyemből is adódhat, mivel az üzemben fémeket dolgoznak fel, fűrészelnek, vágnak, hajlítanak, hegesztenek. Rengeteg a fémszilánk a környezetemben. -
bostone
addikt
Megérkezett a tok és a fólia.
A fólia talán a 12-es pro-hoz való, ha lehajtogatom a széleket még a hátlapot is védi valamelyest, egyébként bontott volt a csomagolás, de a tok sem teljesen méretpontos.
Kerek egy hétbe tellt, mire megérkezett.
Ajánlott áruházból való termékek.
Tud ajánlani valaki Jászberény, Gyöngyös, Hatvan vonzáskörzetében megbízható gsm boltot, ahol elérhető fólia pro 11-re?
Vagy netes rendelés is szóba jöhet, ha gyorsan szállítanak.
Nem merem használni a cuccost. Itt van mellettem és csak csorgatom a nyálam. -
bostone
addikt
válasz
Stinsonina
üzenetére
Ezt a kérdést sosem értettem, hogy mit töltsön le az új júzer.
Máv menetrend, call of duty, gmail, netflix, stb... -
bostone
addikt
válasz
SingleFrench
üzenetére
Az ipad 5 még talán támogatott, attól régebbi modellt én nem választanék, de a jobb chip miatt már inkább ipad 6.
-
bostone
addikt
Lehet, nem is jó helyen teszem fel a kérdést.
Otthoni hálózati meghajtó csak olvasható az ipad szerint. Ki lehet ezt valahogy nyitni?
A beépített fájlkezelővel nem tudok fájlokat mozgatni a nasra. -
bostone
addikt
Vicces az oldal. Típuskódra szűrve nem talál modellt.
No, de a kínálat 3 darabból áll a 11 pro-ra, nem ezekre gondoltam, de köszönöm.
Valószínűleg kapni fog egy sima szilikon tokot első körben, aztán az idők folyamán lecserélem, hátha ajánl valaki értelmes darabot.@HardRic:
“Hagyományos” ipad billentyűzet az alapbeállítás és erre sem találok módot, hogy lecseréljem. -
bostone
addikt
válasz
consono
üzenetére
Talán ez lesz a megoldás, de így is annyi kütyüm van itthon, ami valakinek éppen pont útban van, hogy még egy sokadik billentyűzetet beszerezni...
Örülök, hogy az új táblagépet nem vágták ki a csukott ablakon.
@Gzolo:
Magyar boltban, qwertz kiosztással is találni ilyet, ahogy elnéztem, de még gondolkodom a fent említett okok miatt. -
bostone
addikt
válasz
moleculez
üzenetére
Magyar logitech billentyűzetek, minden ékezetes karakter a helyén.
Az ipad-en választható automatikus, qwertz, qwerty és abc.
Az abc elosztásban minden rossz helyen.Még a kezdetekben droidon nem jelent meg hardveresen a magyar kiosztás, de alkalmazással teljes mértékben igényre lehetett szabni. Azt hittem itt is található hasonló turpisság.
-
bostone
addikt
válasz
HardRic
üzenetére
Megértem, hogy kimerítő lehet, ha alapvető dolgokat firtatnak az újoncok, de a Google nem segített, ezért is fordultam a helyi közösség felé.
Sajnos nem találtam meg a módját, viszonylag sok idő eltelte után sem, hogy a két karakter számomra megfelelő helyen teljesítsen szolgálatot.
Valószínűleg hardveres okokra vezethető vissza.
Egyébként droid és windows alatt megfelelően működtek.
Picit lassabban gépelek kijelzőn, viszont öröm az ürömben, így a kompakt tulajdonságaiból nem veszít a masina.@redpaladin:
Teljesen fölösleges a drágább cuccot venni, egy alap ipad 8 is maximálisan megfelel mindenre. Rövidesen bejelentik az ipad 9-et, azt megvárnám a helyedben. -
bostone
addikt
Már megint én.
Az í és a 0 gomb helyet cseréltek a fizikai billentyűzeten, ezt lehet módosítani?
Az akku kapacitása első töltések után változik némileg pozitív irányba, illetve huzamosabb használat mellett lehetséges, hogy a hálózatból kapja az közvetlen áramot?
-
bostone
addikt
Végre megérkezett a 21-es 11 pro.
A videókon könnyebbnek látszott.
A 120 fps-t aktiválni kell vagy csakis azon működik a kijelző?
Lehet módosítani az egér vagy a taccspad görgetési irányát?
Beállításokban nem találok ilyesmire lehetőséget. Egyszerű usb-s logitech billentyűzetek. Az egyik taccsal a másik egérrel.“Mezei” szög egyszerű, bevált fóliát tud valaki ajánlani? Csak a karcoktól kell védje a kijelzőt, más kívánságom nincs. Sem ceruza, sem semmi más nem lesz használatban, csak az ujjam. Viszont az elég jól karcol.
Hasonló adottságokkal rendelkező tokot is keresek, nincs semmi extra, csak az ikeás műanyag asztali tartón ne karcolódjon a keret és a hátlap.
-
bostone
addikt
válasz
milkabrams
üzenetére
Vagy elszakadt a magnóban a szalag.
-
bostone
addikt
Mintha több nő közül lehetne választani...
Az üzletek akciózzák a 2020 pro modelleket, a hívők áttérnek az M1-re, így a használtpiacon is találni jó ajánlatokat.
Igaz, hogy "csak" a 2018-as verzió fejlesztett változata, de még így is az egyik legerősebb bika a vásárban.
Valójában csak a szemem kívánja... -
bostone
addikt
válasz
smallmer
üzenetére
10 alatti kijelzővel droidon sem nagy a választék.
Az új pro és az új air modellek háza kevésbé áll ellen a behatásoknak. Egy normál 8-as masszívabb, ami nem mindegy, mivel hordozva lesz az eszköz.
A videókhoz, amennyiben stream-ről beszélünk szintén elég a 8-as, de nem rossz választás a 7-es sem.
32-es alap tárhellyel a letöltéseket mellőzném.
Egy teljes évad 10-20Gb-ot is megehet. -
bostone
addikt
Az új ipad pro-t viszont még nem promózzák.
Talán nem is lesz készleten? -
bostone
addikt
Hová tűnt Damon Hill?
Ez most picit odaver, M1 proci egy táblagépben.Van egy eladó vesém, vagy kettő.
Részleteket privátban. -
bostone
addikt
válasz
cibere11
üzenetére
Ha rákeresel itt a topikban többen próbálkoztak más ajánlattal, mint az eredeti. Ők elfogadták a vele járó kompromisszumokat.
Tényleg drága az apple pencil, viszont minden funkció úgy működik, ahogyan a mérnökök megtervezték.
Lehet, mire megtalálod a megfelelőt, árban is utoléred azt, amit szerettél volna elkerülni.
-
bostone
addikt
A mobilokat tekintve még így is az apple termékek mellett a pont, a használtpiacot vizsgálva.
(Anno a nokia felirattal címkézett modellek bírtak ekkora erővel.)Táblagépek tekintetében viszonylag értékálló az apple és a samsung.
A többi brand a futottak még kategória.
Tehát, biztosan buksz rajta, de nem a felét az eredeti vételárnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Projektor topic
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest