Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Zsebszámológépek
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Mindig is így használtam játékban az egeret, mert nekem ez az egyetlen logikus beállítás.
3D-s játékoknál az egér a botkormány szerepét veszi át, azt pedig ha előre tolom, akkor lefelé megyek, és nem fordítva. Ez annyira bennem van, hogy nem invert mouse-zal egyáltalán nem tudok játszani. (Nem vagyok egyébként nagy játékos.)
Szóval invert mouse rulez :D -
CWorm
aktív tag
Látom ez a topikom is nagyon sikeres. :)
-
Flashy
veterán
nálunk a társaságban ez is ijen örök flame téma volt mint az intel-amd :) szerintem tisztán megszokás kérdése. én mindig inverzbe játszottam, aztán volt egy játék ami külső nézetes volt és játszani akartam vele, próbálgattam de valahogy egyik beállítás tetszett igazán, aztán a nem invertált beállításon hagytam és elég hamar megszoktam.
-
CWorm
aktív tag
Helló!
Beszélgessünk az invert mouse-ról! :) Tudom, hogy többség a normális egeret használja, de én meg még egy páran azért nem. Beszélgessünk olyanokról, mint pl hogy ki mikor tért át im-re, miért, stb.
Én ha jól emlékszem a quake1 óta im-et kapcsolok be mindenhol, mert ez volt az első game, amit egérrel irányítottam, és asszem ott alapból invert volt. Vagy nem. Akkor kapcsoltam át. Franc tudja.
Szerintetek miért jobb az invert mouse mint a másik? Jobb egyáltalán? :U Szerintem igen, mert én úgy szoktam beleképzelni magát egy ember bőrébe, hogy az ''arcán'' (=egeren) van a kezem, hanem úgy, hogy a tarkóján, és ahogy mozgatom a fejét (=egeret), úgy arra néz, amerre...
Na jó ez kezd hülyeség lenni, inkább nyomok már egy OK-ot. :)
Aktív témák
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Crimson Desert
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Corsair RM850e 2025 850W - ATX 3.1 - PCIe 5.1 - Garancia 2032.11.08
- Apple Watch Ultra 1 EU modell, 2 szíj + töltő, akku 89%, korrekt állapot
- SHH váltó 2017 októberi
- Kingston FURY Beast 32GB(2x16GB) DDR5 6000MHz - Élettartam garancia
- Apple Mac Mini M1 8gb ram 256gb ssd - hibátlan állapot - BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest