- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmember01
tag
válasz
Goldmember01 #1075 üzenetére
Áramtalanítottam az új routert, újraindítottam a gépet és visszacsatlakoztattam a routert és minden működik... Volt már hasonló az elmúlt időben, általában reggel első bekapcsoláskor... hasonlóképp oldódik meg mindig... Mi baja lehet olyankor?
-
Goldmember01
tag
Sziasztok!
Most kötötték be ezt a fiberhome routert meg internetet, miután 2 hete volt egy digis itt és szólt, hogy ingyenesen upgradelik erre a jobbikra meg a tv is szebb lesz. Totál hozzá nem értő vagyok nyilván látszik az írásból, ezért fordulok hozzátok.
Az internet végül is megy, de rengeteg weboldalt nem tölt be, köztük van a digi.hu is, eeszt.gov.hu is, profession.hu és még sorolhatnám. Kétlem, hogy ezeknél az oldalaknál mind hiba van...
Még épp elértem a srácot, aki bekötötte de nem nagyon foglalkozik vele, azt mondja ha más oldalak bejönnek akkor van internet...
Viszont vannak gondok játékoknál és programoknál... Battlefieldezni nem tudok, mert amíg az Originbe be tudok jelentkezni, a játékban nem tud online módba váltani. Battle.net applikációban is hasonló a probléma ott mondjuk tudok játszani de a Shopot meg képeket nem tölti be.
Mi lehet a probléma? Hogyan tudnám kijavítani? Ha kértek screenshotokat valamilyen beállításról szóljatok nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Horgász topik
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest