Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmember01
tag
válasz
Goldmember01
üzenetére
Áramtalanítottam az új routert, újraindítottam a gépet és visszacsatlakoztattam a routert és minden működik... Volt már hasonló az elmúlt időben, általában reggel első bekapcsoláskor... hasonlóképp oldódik meg mindig... Mi baja lehet olyankor?
-
Goldmember01
tag
Sziasztok!
Most kötötték be ezt a fiberhome routert meg internetet, miután 2 hete volt egy digis itt és szólt, hogy ingyenesen upgradelik erre a jobbikra meg a tv is szebb lesz. Totál hozzá nem értő vagyok nyilván látszik az írásból, ezért fordulok hozzátok.
Az internet végül is megy, de rengeteg weboldalt nem tölt be, köztük van a digi.hu is, eeszt.gov.hu is, profession.hu és még sorolhatnám. Kétlem, hogy ezeknél az oldalaknál mind hiba van...
Még épp elértem a srácot, aki bekötötte de nem nagyon foglalkozik vele, azt mondja ha más oldalak bejönnek akkor van internet...
Viszont vannak gondok játékoknál és programoknál... Battlefieldezni nem tudok, mert amíg az Originbe be tudok jelentkezni, a játékban nem tud online módba váltani. Battle.net applikációban is hasonló a probléma ott mondjuk tudok játszani de a Shopot meg képeket nem tölti be.
Mi lehet a probléma? Hogyan tudnám kijavítani? Ha kértek screenshotokat valamilyen beállításról szóljatok nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Battlefield 6
- Konteó topic
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest