Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaciMaci84
csendes tag
válasz
ShERiFF91
üzenetére
Köszönöm ezek már megvoltak. A gép 2 hete volt újratelepítve pont emiatt. A modem router 3 hete volt kicserélve, korábban egy Pirelli volt azt most egy ZTE-re cserélték és központilag állították be előttem, lekérték az adatokat és frissítették is. Kicseréltem egy korábi modemre és Dir600-ra de ugyan ezt produkálta. Az integrált kártya mellé vettem egy TP-Link PCIE TL-WN781ND beletettem felmint minden, minden működött kb 10 percig aztán ugyan az, jelezte a hálózatott de internet nem volt (Ez vezeték nélkül) csak az újraindítással sikerült újra internett elérni de akkor csak ideig óráig, mindig újraindátssal javul meg. Az alaplap nem lehet ludas? Még arra tippelek.
-
LaciMaci84
csendes tag
Sziasztok, lehet,hogy nem a megfelelő témába írok segítség kellene. T-home internettel rendelkezek 20/1 + ZTE modem router előzőleg kb 1 hónapja egy Pirelli. Az a problémám, hogy otthon 3 gép van rákötve az eszközre madzagosan + néha telefon, noti WiFin. Az egyik madzagos gépen kb 5 perc használat után elmegy a net, de a másik kettőn nem, sem a WiFis eszközökön. A probléma nem most jött elő de már elegem van belőle. Hálózat van mert jelzi sőt azt is kiírja hogy internet elérés de a böngészőkön semmi nem jön be, csak ha gépet újraindítom akkor működik újra de csak kb 5-10 percig. Volt már hálókártya driver frissítés, hálókártya csere, kábel csere minden de a probléma továbbra is fen áll. Az alaplap egy GIGABYTE GA-MA770T-UD3 Win7 Ulti X64 még esetleg erre is gondoltam mert a másik két gép is hasonló de azokon X86 Win7 Ulti van azok még soha nem produkálták ezt.
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest