Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LaciMaci84

csendes tag

válasz ShERiFF91 #400 üzenetére

Köszönöm ezek már megvoltak. A gép 2 hete volt újratelepítve pont emiatt. A modem router 3 hete volt kicserélve, korábban egy Pirelli volt azt most egy ZTE-re cserélték és központilag állították be előttem, lekérték az adatokat és frissítették is. Kicseréltem egy korábi modemre és Dir600-ra de ugyan ezt produkálta. Az integrált kártya mellé vettem egy TP-Link PCIE TL-WN781ND beletettem felmint minden, minden működött kb 10 percig aztán ugyan az, jelezte a hálózatott de internet nem volt (Ez vezeték nélkül) csak az újraindítással sikerült újra internett elérni de akkor csak ideig óráig, mindig újraindátssal javul meg. Az alaplap nem lehet ludas? Még arra tippelek.

• LaciMaci84

csendes tag

Sziasztok, lehet,hogy nem a megfelelő témába írok segítség kellene. T-home internettel rendelkezek 20/1 + ZTE modem router előzőleg kb 1 hónapja egy Pirelli. Az a problémám, hogy otthon 3 gép van rákötve az eszközre madzagosan + néha telefon, noti WiFin. Az egyik madzagos gépen kb 5 perc használat után elmegy a net, de a másik kettőn nem, sem a WiFis eszközökön. A probléma nem most jött elő de már elegem van belőle. Hálózat van mert jelzi sőt azt is kiírja hogy internet elérés de a böngészőkön semmi nem jön be, csak ha gépet újraindítom akkor működik újra de csak kb 5-10 percig. Volt már hálókártya driver frissítés, hálókártya csere, kábel csere minden de a probléma továbbra is fen áll. Az alaplap egy GIGABYTE GA-MA770T-UD3 Win7 Ulti X64 még esetleg erre is gondoltam mert a másik két gép is hasonló de azokon X86 Win7 Ulti van azok még soha nem produkálták ezt.
    A válaszokat előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák