- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: SSD hűtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Sziasztok!
ADSL internet esetén mennyi általában a veszteség?
Telekomnál vagyok, 10Mbps-os csomagom volt, akkor bejött a Speedtest szerint 9,90 Mbps. Most váltás történt a szolgáltatónál (hűségszerződés lejárta miatt), és csak 50MB-os csomagjuk van.
Ebből az 50MB-os csomagból (ADSL esetén ez 20MB, apró betűs részben említik) csak 12,7MB-ot tudok mérni, jobb napokon összejön a 13,1 is. Mitől lehet ez?
20MB-ból 7MB veszteség lenne?
Vagy modem/router hiba lenne?
D-Link DSL-2741B modem routerem van (már vagy 7-8 éve), lehet hogy ez lenne a gyenge keresztmetszet?Esélyes, hogy egy újabb, modernebb ADSL modem, router megoldaná a problémát? Ha igen, milyen típust javasolnátok?
Sajnos magyar nyelvű leírást nem találtam, amivel előrébb lennék, meg amúgy is, már mindenhol nagyon régi ADSL-es cikkeket találok csak.
Tudom, hogy halott technológia, de sajnos az UPC-t nem tudom kiépíttetni (pedig van a városban - Sopron - csak nem minden utcában érhető el).Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Realme GT 2 - aláírjuk
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Autós kamerák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Eladó egy XMG P406 laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest