Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
krealon
üzenetére
Köszi!

Próbálgatni fogom, és majd jelzek. Abból esetleg ki lehet indulnom vajon, hogy a logbban kb. hány mp-enként kapom a PADO-s hibaüzenetet, vagy ez hülyeség lenne?
Próbáltam telefonon beszélni a T-sekkel, még akár úgyis, hogy fizetek, de elhajtottak azzal, hogy nem tudnak segíteni, esetleg a fix ip megoldaná a problémámat de azt csak üzleti előfizuval tudnak adni, az meg nekem nem jár
Pedig csak annyit akartam volna megkérdezni, hogy szerintük milyen értékeket állítsak be, hogy ne kelljen találgatnom, de akkor marad ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Programozás topic
- Autós topik
- Crimson Desert
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Apple MacBook
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Battlefield 6
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Nvidia GeForce RTX 3070 Founders Edition 8GB, Garanciával!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B850 GAMING X WiFi + Ryzen 7 9800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Apple TV 4K 2021 32 GB (A2169)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig csak annyit akartam volna megkérdezni, hogy szerintük milyen értékeket állítsak be, hogy ne kelljen találgatnom, de akkor marad ez.