Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
krealon
üzenetére
Köszi!

Próbálgatni fogom, és majd jelzek. Abból esetleg ki lehet indulnom vajon, hogy a logbban kb. hány mp-enként kapom a PADO-s hibaüzenetet, vagy ez hülyeség lenne?
Próbáltam telefonon beszélni a T-sekkel, még akár úgyis, hogy fizetek, de elhajtottak azzal, hogy nem tudnak segíteni, esetleg a fix ip megoldaná a problémámat de azt csak üzleti előfizuval tudnak adni, az meg nekem nem jár
Pedig csak annyit akartam volna megkérdezni, hogy szerintük milyen értékeket állítsak be, hogy ne kelljen találgatnom, de akkor marad ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig csak annyit akartam volna megkérdezni, hogy szerintük milyen értékeket állítsak be, hogy ne kelljen találgatnom, de akkor marad ez.