Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
krealon
üzenetére
Köszi!

Próbálgatni fogom, és majd jelzek. Abból esetleg ki lehet indulnom vajon, hogy a logbban kb. hány mp-enként kapom a PADO-s hibaüzenetet, vagy ez hülyeség lenne?
Próbáltam telefonon beszélni a T-sekkel, még akár úgyis, hogy fizetek, de elhajtottak azzal, hogy nem tudnak segíteni, esetleg a fix ip megoldaná a problémámat de azt csak üzleti előfizuval tudnak adni, az meg nekem nem jár
Pedig csak annyit akartam volna megkérdezni, hogy szerintük milyen értékeket állítsak be, hogy ne kelljen találgatnom, de akkor marad ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Apple iPhone 15 128GB fekete
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig csak annyit akartam volna megkérdezni, hogy szerintük milyen értékeket állítsak be, hogy ne kelljen találgatnom, de akkor marad ez.