Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

SpdY24 csendes tag Köszönöm, tehát nem lehet/kell külön még egy értékpapír számlát nyitni mint a TBSZ-ek esetében. Csak ebben akartam teljesen megbizonyosodni. Egyébként ki mit vett az utolsó napokban illetve ki mit vár a 2025-ös évtől a pénz piacon? Én VWCE és IBC1 az egyszerűség kedvéért. 
- 

SpdY24 csendes tag Sziasztok. Csak infóként, én ma UniCreditből utaltam be IB-re előre jegyzett utalással és kb 20 perc alatt ott volt a számlán a pénz. Van viszont egy olyan kérdésem, hogy amit nem szeretnék TBSZ-re tenni azt csak a sima számlámon majd megveszem? Eddig még csak TBSZre vásároltam az elmúlt 2 évben de a mostani szabályozás miatt nem szeretnék extrán adózni ha esetleg 3 év múlva kellene a pénz. Köszi. 
- 

SpdY24 csendes tag válasz  UberMutant

üzenetére UberMutant

üzenetéreGondoltam nem csinálok 2 kört de akkor így lehet nem ártott volna. Azt hittem revoluton az euró utalásnak van díja bizonyos összeghatár felett. Azért van esély h beérjen a pénz vagy megy vissza a feladónak? 
- 

SpdY24 csendes tag Sziasztok. Nemrég estem át a migráción és tegnap este meg is ejtettem egy eurós be utalást asszonypajti számlájáról. Adatokat rendben megadtam. Eddig IBCEnél ha eurót is utaltam azt saját revolutos számláról. Lehetséges, hogy ennek 1 napos átfutási ideje van? Vagy esetleg az a baj h nem saját számláról érkezett. Szerencse, hogy próba 200 euróval próbáltuk először. Köszi a tippeket. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- LEGO klub
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Yettel topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Linux kezdőknek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest