- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsef
aktív tag
Nagyon is aktuális téma a Kincstár -> IB irányú pénz átutalás. Az IB-s gyűjtőszámlát felvéve a saját számlák közé, utaláskor a megfelelő közleményt megadva működik a dolog, kérdés hogy mennyire szürkezóna - mi van ha nem pipálod be hogy 'Kijelentem, hogy a fenti bankszámlaszám tulajdonosa természetes (magán) személy.' -t ? Van erről hivatalos leírás, álláspont?
-
tothjozsef
aktív tag
válasz
tothjozsef #507 üzenetére
a túrót, csak nem tudok értelmezni:
EBS az, csak lent a Listing exchange IBIS2. Az árat már értem (itt 3 euro a minimum díj), az okot még nem - illetve hogy hogyan tudom elkerülni azt hogy innen vásároljon. Azt hittem eddig a smart routing a barátom, de találok eseteket amior nagyon nem, pl: [link]tanulni kell ezt még picit, köszönöm az iránymutatást!
-
tothjozsef
aktív tag
IB-nél TBSZ-en nov.8 -án vettem 6 darab XEON -t, 144.185 EUR áron, ez 865.11 összesen. A fee-t nem értem miért annyi amennyi: 3.46 EUR. Ez 0.4%, próbálom érteni hogy jött ki, tud valaki segíteni?
Aznap vettem SWRD-t is, 2150 EUR-ért, ott a fee csak 1.25 EUR volt.
A pricing planem Tiered.
Hadd tanuljak, mit nem értek? -
tothjozsef
aktív tag
Infó: Október 15-én mentem be az Erste fiókba hogy kérelmezzem 5 TBSZ transzferjét az IB-hez. Tegnap ért át az utolsó deviza is, azaz kb egy hónapig tartott.
-
tothjozsef
aktív tag
Tanulom az IB webes felületét. Lehet olyat valahogy, hogy pl. 3 külön TBSZ számlán van GOOGLE részvényem, és lássam egyben azt hogy mennyi van belőle összesen, mennyi az átlag ár, esetleg Unrealized P&L, ilyesmi? Mintha a Portfolio alatt egyszerre mindent számlámat kiválaszthatnám (csak sajnos nem lehet).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- DUNE médialejátszók topicja
- Tőzsde és gazdaság
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- Samsung 64GB (2x32) DDR5 4800Mhz CL40 UDIMM
- iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256gb
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium - Akkumulátor 92%
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest