- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom120514
őstag
válasz
velizare #1522 üzenetére
Köszönöm szépen, a hétköznapi pénzügyekhez abszolút kimerítő , érthető és klassz leírás
Értem ám ezt, voltam bankos is régen és tanultam, csak most gondatlan voltam és mivel nem szoktam USD-t utalni magyar országi számláról, nem volt a fejemben és nem is gondoltam át alaposan.
A lényeg, hogy ezen a routingon ezek szerint ez a fix díj, a KH költsége az utaláskor változik a kondilista szerint, a levelező költsége ezek szerint 28 dollár.
Köszi neked és a többieknek is.
Ja, csak hogy tényleg hasznos legyen és ne vezessek félre senkit, annyira ügyes voltam, hogy még a kérdésem sem volt pontos.A lényeget tekintve persze igen, a megoldás a fenti válaszban, de ez az utalás nem a német bankba hanem a JPMorganChase-be ment
vagyis a KH > JPMC USD utalás levelezőbanki díja USD 28.
-
tom120514
őstag
válasz
velizare #1517 üzenetére
Köszi, pont ezt nem értem. A SHA költség volt a 7 egész valamennyi dollár, ez tiszta, ezt terhelte is az utalás összegén felül a számlámra - a többi 28 amit nem értek, ami nem IB (mert náluk nincs díja a jóváírásnak a hirdetmeny szerint) és nem KH költség (mert a KH költséget terhelték már). Egyrészt azt hittem, a SHA lényege az hogy a saját bankomat fizetem csak, másrészt és főleg az zavar hogy nem tudom, hogyan jön ki és mennyi lesz legközelebb.. .
-
tom120514
őstag
válasz
velizare #1514 üzenetére
+Blaymoira Van, de USD-t szeretném megtartani. Az az igazság, hogy egyszeri valamekkora, nem. olcsó de nem horror díjat el tudok engedni, nem gyötrődök, az EUR már átment, az se volt olcsó. Itt viszont nem tudom, mennyi lesz a díj, lövésem sincs, ez fix összeg vagy százalék, esetleg százalék de maximálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Béta iOS-t használók topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyomtató topik
- Path of Exile (ARPG)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- GAMER PC i7-6700K GTX 1660 SUPER 24GB DDR4 NVME SSD + HDD
- Eladó Gaming PC! 1080 és 1440p játékra
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080, 16gb RAM + GARANCIA
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest