- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
Köszi a tippet. Olvastam ezt máshol, de ott más menüt írtak hozzá, ott meg nem volt. Mivel végül az alapbeállítással is sikerült neki stabilnak lennie, ahogy írtam, végül ezt nem feszegettem tovább.
Most felemeltem 1500-ra (ez is duplázás az alapbeállításhoz képest, és a 4 GB-ot kicsit túlzásnak érzem a teljes 8 GB-omból). Ettől is gyorsult az indulás, és a Mosaic is picit dinamikusabban "mozog".
Amúgy nem tudom, ez a java heap size mennyire érvényes a teljes alkalmazásra. Csak mert ugye van a fő java process, ami elindít néhány chromium böngészőt is maga mellett, és azok is eszik a memóriát.
Közben véletlenül sikerült rájönni a kifagyások okára is. Most egy kilépés során megint "befagyott". Ez úgy néz ki, hogy az ablakban frissülnek az adatok továbbra is, de semmilyen kattintásra nem reagál. Az az ok, hogy valamilyen ablak előugrik, ami rögtön el is tűnik (most először láttam is a felvillanást, korábban nem). Kattintást csak ebben az ablakban érzékelne, de ez ugye nem látszik éppen, és elő sem lehet hozni sehogy. Például ez tűnik el:
Viszont ha tudom, hogy kell lennie egy ilyen nem látszó aktív ablaknak, és nyomok egy entert, ami a "No" gombot választja ebben az esetben, akkor visszakapom az irányítást az alkalmazáson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest