- A videókártya költséghatékony használata.
- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
Köszi a tippet. Olvastam ezt máshol, de ott más menüt írtak hozzá, ott meg nem volt. Mivel végül az alapbeállítással is sikerült neki stabilnak lennie, ahogy írtam, végül ezt nem feszegettem tovább.
Most felemeltem 1500-ra (ez is duplázás az alapbeállításhoz képest, és a 4 GB-ot kicsit túlzásnak érzem a teljes 8 GB-omból). Ettől is gyorsult az indulás, és a Mosaic is picit dinamikusabban "mozog".
Amúgy nem tudom, ez a java heap size mennyire érvényes a teljes alkalmazásra. Csak mert ugye van a fő java process, ami elindít néhány chromium böngészőt is maga mellett, és azok is eszik a memóriát.
Közben véletlenül sikerült rájönni a kifagyások okára is. Most egy kilépés során megint "befagyott". Ez úgy néz ki, hogy az ablakban frissülnek az adatok továbbra is, de semmilyen kattintásra nem reagál. Az az ok, hogy valamilyen ablak előugrik, ami rögtön el is tűnik (most először láttam is a felvillanást, korábban nem). Kattintást csak ebben az ablakban érzékelne, de ez ugye nem látszik éppen, és elő sem lehet hozni sehogy. Például ez tűnik el:
Viszont ha tudom, hogy kell lennie egy ilyen nem látszó aktív ablaknak, és nyomok egy entert, ami a "No" gombot választja ebben az esetben, akkor visszakapom az irányítást az alkalmazáson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Latitude 5410 27% 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest