Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
rvn_10
senior tag
válasz
Tigershark
üzenetére
A cpu-feszt tedd normalra. 3,1 Ghz et bírnia kellene alapfeszen. Ha nincs normal akkor a procid vidjét állítsd be ott.
-
rvn_10
senior tag
Megjött az új lap. Fesz emelés nélkül valahol 355-360 között van az fsb vége. Ez jó?
-
rvn_10
senior tag
Win 7 alatt miért nem akar elindulni azokkal a beállításokkal amit xp alatt használok? Töltésnél mindig kifagy, és csak 3 Ghz en hajlanód elindulni:S
-
rvn_10
senior tag
válasz
South Velen
üzenetére
Most próbálkozom h 3,33 at hogy bírja az e5200 10*333 on msot járok 1,15 valósnál.
-
rvn_10
senior tag
Az alulfeszelés ugye nem veszélyes?

-
rvn_10
senior tag
első cikkem gondoltam belinkelem, mégi csak vna kis köze az e5xxx-hez

-
rvn_10
senior tag
válasz
darál0w
üzenetére
Elvielg 1066 on. [ezekről van szó]
-
rvn_10
senior tag
válasz
South Velen
üzenetére
nekem EP31 DS3L- ben én 333 is volt de sztem menne feljebb is.
-
rvn_10
senior tag
Megoldódott magától, toltam egy load Cmos to Bios-t. Apropo mi az a CPU GTLREF Voltage Ratio?
-
rvn_10
senior tag
Lenne egy érdekes kérdésem. Ma tesztelgettem a procit 2,5 ,3,33 , 3,66 , 4,0 ghz en. Szépen is ment minden. De majd miután befejeztem vissza akartam állni a megszokott 266*12,5 szorzómhoz és sehogyan sem akart elindulni a windows a szokásos beállításaimmal. Igy kényeteln votlam 303*11 re váltani. Nah ez vajon mitől lehet?
-
rvn_10
senior tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Szerintetek cpu hűtő tezsthez meik értéket használjam? A processzor hőmérséklet vagy a magok hőmérsékletének átlaga?
-
rvn_10
senior tag
Megtaláltam!
Max OC:[itt]
-
rvn_10
senior tag
darál0w a cpu tuning listában a max oc-nel is le kell futtatni a primot?
-
rvn_10
senior tag
Ezt sikerült kihozni belöle. 1,44 en. Futtattam az IBT-t de mikor 80 fölé ment a hőmérséklet ami kb 2-3 perc alatt megvolt akkor inkább lelőttem a dolgot, húst sütni még nem akarok
. Ide már kevés az alpine 7 még "2" ventivel is. -
rvn_10
senior tag
hnap tolok egy primot 4 ghz-n, ahogy igértem.
-
rvn_10
senior tag
Melyik jobb? Az alacsony szorzó-magas fsb, vagy az alacsony fsb-magas szorzó? Vagy melyik miért jó?
-
-
rvn_10
senior tag
Ma megdöntöttem a rekordom
3,875 mhz 1,35 ös bios feszel a 4 et már nem bírta. -
rvn_10
senior tag
Hello! Nekem olyan problémám lenne, hogy az elején, mikor bekapcsoloma gépet proci 3,33 on memória 1066 on és mikor számolja a ramot akkor lefagy a rendszer és csak a reset segít:s reset után minden viszaáll alapra de ezt csak néha csinálja, ha viszon elindulta akkor prime-orthos-stability tesz mind fut 30 percet is akár hiba nélkül. Valakinek valami ötlet?
config:Gigabyte GA-EP31DS3L - Intel E5200 2,5@3,33 - Artic Cooling Alpine 7 - 2x2GB OCZ DDR 2 1066 MHZ - Sapphire 4850 512 ddr3 - Gigabyte Superb 460
-
rvn_10
senior tag
1 kérdés mi a külömség az Ro és az M0 as között?
-
rvn_10
senior tag
válasz
The Lord
üzenetére
Ugyan ez a lapom van nekem nem áll vissza pedig 3,33 on jár a proci. Lehet neked azért áll vissza minden mert a ramok nem birják és a ram szorzót nem állitod visszább h alap vagy alap közeli értékben legyenek. Nekem is ez volt a gond az első próbánál ha zt elfelejtetem levenni a 800 ramok meg nem birták a lépést a procival

-
rvn_10
senior tag
Hello! Az lenne a kérdésem h nemrégen vettem egy e5200 at neki is láttam a tuningnak. 3,33 mnál járok és az everest, coretemp és a rivatuner is 22 fokot mutat a procinak terhelés nélkül mag 1 35 mag 2 28 fokosak. A Gta4 ben a 2 mag max 42 fokig ment fel de mind2 progi azt mutatja! Ezek nem téves értékek? A procin egy artic cooling alpnie 7 van a ház oldalán meg egy venti ami kivülről a procihoz fujja a hidegebb levegőt. Normális ez a hőfok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Menne az még többet is 

/Requiescat in Pace!/