Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATISoft
tag
Üdv!
Én is megosztom az alapfeszes eredményemet, egyelőre feljebb nem próbáltam, ha nem megy akkor ez marad, nem akarok alapfesz fölé menni. (Gyári hűtő)
Ez a teljesítmény kihajtja már rendesen a 9800GT-t?
(Ezt a beállítást harmadik napja használom, Fallout 3-al telsztelve, eddig nem volt stabilitási gond) -
ATISoft
tag
Köszönöm a kimerítő választ!
Elkezdek majd játszogatni a beállításokkal.
Mondjuk gyári hűtőm van, annál gondolom óvatosan kell a feszt emelni...Próbáltam már 0,2V-ot adni a ramoknak, de nem lett 1066 a bal oldali érték...
Még majd próbálkozom vele.Ha jutok valamire jelentkezem

-
ATISoft
tag
-
-
ATISoft
tag
válasz
brownus
üzenetére
Köszi a választ (előzőeket is)
Az EP35-DS3 bios-ban nem találtam olyan opciót, amivel fix-re lehet belőni a memóriák sebességét.
Majd otthon még próbálkozom.
Akkor nem érdemes 333MHz-el próbálkozni? Olvastam itt a fórumon, hogy az 5200-aknak kb ez a vége. Kérdés az enyém milyen darab. Ha nagyon elcseszem a beállításokat mi a legrosszabb ami történhet? (feszt semmiképp nem fogok emelni) Nem indul a gép? CMOS reset?
Nemrégóta van meg ez a konfigom és mikor hazavittem az alkatrészeket és összeraktam mindent olyat csinált bekapcsolás után, hogy ventik felpörögtek 1mp-re aztán leálltak (tápé is). 3-4mp után megismételte ugyanezt és így tovább végtelen ciklusban. CMOS reset megvolt, minden szétszed, összerak szintén, végül az oldotta meg a gondot, hogy az elemet kiszedtem majd vissza... Azóta sem értem mi lehetett a baj. Meg mi különbség van az elem kiszed/betesz és a cmos reset között

Szóval ha nem emelek feszt, elméletileg nem tudom kinyírni a gépet igaz? Nem szeretném

Illetve régebben volt olyan, hogy egy tuning után az egyik winyó partíciója úgy ahogy volt eltűnt. Ilyenektől nem kell tartani? -
ATISoft
tag
válasz
L3on!d4$
üzenetére
Próbaképp pár napja próbálkoztam a húzással, 12,5x240 (3GHz) fesz emelés nélkül. Minden ment simán, prime is, bár nem vártam végig. A magok viszont jobban melegedtek mint húzás előtt, bár gondolom ez természetes. RealTemp 55 fokot mutatott, everest 65-öt 100% mellett.
Ez mennyire sok?Ha ezt tudja alapfeszen, akkor tudhatja a 333x9-et is? Nem akarom kinyírni a gépet

-
ATISoft
tag
Üdv!
Nekem is lenne egy-két hasonló kérdésem mint Süni-nek.
Nemrégóta van meg az 5200-asom, mellette egy Galaxy 9800GT. Elsősorban játékra használom a gépet. Olvastam több cikkben is, hogy az ilyen szintű kártyáknak bőven elég egy 2,5 GHz-es proci, mert a húzással csak minimális teljesítményjavulást lehet elérni. Azért meg nem akarom húzni, hogy 50 helyett 52 fps-el menjen a játék.
De azért van pár kérdésem:
1. Egyetértetek a fenti dologgal, hogy a húzás játék alatt szinte semmit nem számít?
2. Szintén olvastam, hogy magasabb fsb-vel viszont jobb teljesítményt lehet elérni. Ha mondjuk beállítom a procimat 333x8-ra, ramokat pedig 3x szorzóval (1066-os kingmax - ezt mondjuk 800-nak ismeri fel a lap) azzal kb mennyit javulna a teljesítmény?
3. Fogyasztást mennyire befolyásolja a tuning? Lényegesen többet fogyaszt a gép, vagy csak pár %-al?
4. Gyári hűtővel, fesz emelések nélkül ki lehet-e hozni említésre méltó teljesítménynövekedést ha főleg csak játékokról van szó?
5. Windows alatt a DES mennyit spórol nekem? Érdemes bekapcsolva hagyni? Illetve ugye tuningnál nem használható.
(A lap egy Gigabyte EP35-DS3 2.1)
Bocs ha volt pár hülye kérdés, de nem vagyok otthon tuningban

-
ATISoft
tag
Üdv!
A közeljövőben szeretnék E5200-as procival konfigot venni (elsősorban játékra, a lehető legkisebb ráfordítással), de lenne néhány kérdésem.
Lehet lesz egy-két off, azért előre is sorry...1. Normális VGA-val ez a proci megfelelő a mai játékokhoz (crysis, tr:underworld, stb)?
2. Az E5200 és E5300 között 3200Ft a különbség. Megéri a nagyobbat venni?
3. Gigabyte GA-EP35-DS3 alaplap megfelelő hozzá?
4. Nektek milyen VGA van mellette, mi az optimális az E5200 mellé (gf9600,gf9800,ati4670,4830)?
5. Ha nem akarok tuningolni akkor is jónak számít a proci? Vagy csak a tuning lehetőségei miatt számít annak?köszönöm és mégegyszer bocs ha off voltam!

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Plazma TV topic
- Horgász topik
- Arc Raiders
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi