Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
old gray
üzenetére
Hát nem éppen ezt akartam mondani.Jól ment Nektek.Mi Miskolcon,Kbarcikán,Edelényben csak szenvedtünk.93..Szép idők voltak...Na majd 1x beszélünk,most rohannom kell,de hidd el,kvra félreértettél.A fű alatt-ba meg pont ez az.Pl.Zé'szerinted fű alatt teszi amit tesz?Mind1.Hali!
-
fsb1000
nagyúr
válasz
old gray
üzenetére
Egyetértek "old gray"-val, de részben osztom lipi67 véleményét is fesz ügyben.
Szerintem fontos megjegyezni hogy aVDropp kikapcsolása nagyobb probléma lehet mint az ultra magas fesz. (szerintem >1,5V az már kezd ultra lenni)
A kettő együtt meg tényleg veszély zóna.
Viszont egy meghúzott/megnyúzott - akár degradálódott - proci alapfeszen egy irodai gépben milyen hibákat fog produkálni?Használt proci vásárlásnál szerintem a minimum az 1 hétprobagar és azalatt le lehet futtatni jó pár tesztet alapfeszen.... a tuning meg nem garantált.
Szóval nem egyszerű ez.
-
lipi67
nagyúr
válasz
old gray
üzenetére
Nézd 40 múltam 93-tól pck-kel foglalkozom.A 8xxx ok,nem lehet mérvadó,ez igaz,de ha a 200. procid..mind1.Venni meg..Én nem árulom a procimat,s nem is nagyon fogom.Tesztre felhúzom,utána megy vissza alapra,mert ha nézed,látod nincs alatta VGA.A fiam Wow-ozik,a lányom Sims2-zik,arra meg egy 1200-es celeron is elég.Nekem meg itthon a pc kapcsolattartásra (net)kell.Szép napot!
-
lipi67
nagyúr
válasz
old gray
üzenetére
Gondolom,nekem szólt..Nézd!A 2180-as is megkapta az1,8v-ot,a 8400-es is az 1,7v-ot..Nagy a szórás.Melyik,hogy bírja.Megérezni azt,hidd el.Persze,hogy"szarni"a hőre,a fesz az ami öli a procit,ez ok.Viszont nincs 2 1forma cpu,s így messzemenő következtetést se vonhatunk le.Az biztos
vra többet bírnak mint amilyen legendák keringenek.Intel specifikálója..Vicc.Azt a szaros Tj.Max értéket úgy titkolták,hogy ihaj!Egy 65-ös 24/7-ben valós 1,5V-tal 10 évig is simán elfutkározik,45-ös is 1,4v-on.S ha degralálódna..1hónap után!!!!éreznéd,hogy jobban melegedik,uazon feszen kevesebbet visz,vagy uazon órajelhez több fesz kell.S hidd el nekem,akik nagyobb feszekkel küldik meg a 8xxx-ben,azoknak se az első procijuk,s figyelik,tesztelik,s talán jobban kímélik mint sokan mások.Vannak olyan esetek,akik szarul állítják be,(véletlen vagy hozzá nem értés)a biost s pl.folyamatosan 1,5V-ot kap a 8xxx.Na..ezek a furfangos procik,mert 1000x többet árt 2 óra game 1,5-ön pl.mint,1-2 perc 1,7 egy validhoz.S ha megnézed,minden teszt után lefuttatok pl egy 3-4 órás Prime 95-öt,hogy tudja -e amit előtte tudodttSőt!Vannak alaplapok amik elképesztő módon feszelik a procit"Auto"-n.ERKÖLCS!Sose titkoltam,hogy a procim mennyin megy,mennyi feszt kapott.a 2180-as 24/7-ben ment 9x425-ön,mindenki tudta amikor eladtam,publikus volt.Ma is 3,8GHz felett baktatChibo-nál.
A 6320-ank mind1 volt mert uazt tudta 1,5V-on mint 1,65V-on,a 6750-es egy fos volt,alulfeszelve(VID-Vdroop)-on ment 3,4GHz-et s 1,7v-on 3,7-et,igy maradt alapon.stb..Maradok tisztelettel:Lipi -
Bluegene
addikt
válasz
old gray
üzenetére
a wolfdale 20-30%-kal fogyaszt kevesebbet, gondolom a megtermelt hő is ennyivel kevesebb
Minél többet olvasok az E5200-ról annál kevésbé jön be.annyira nem rossz, 3,6-3,7 ghz-et tud, akinek E8400-asa van az is ennyin járatja mert "elég" és a legújabb PH-s cikk szeint is 'elég", nos ezt tudja az E5200 is
túl sokat vártunk túl kevés pénzért, de a 3,6ghz 24/7-be megy
tehát a gyakorlatban az E8000-eseket fölhúzzák egy teszt erejéig 4,2-4,4 ghz-re is akár, de 3,6-3,8Ghz-en merik csak járatni, szal a tesztelést leszámítva ugyanott vagyunk szinte féláron
és a 3,6ghz-et nagyon hűvösen és elegánsan hozza, szal úgy mintha alapból erre lenne belőve

-
Bluegene
addikt
válasz
old gray
üzenetére
hát teljesítményben semmit se nyernél, hisz az E5200 a 3,6ghz-et 300-as fsb-vel tudja, az E6300 meg gondolom 500-zas fsb-vel, szal nem nyernél, jó lapod van használd ki
ellenben hőmérsékletben kevesebb hőt termel, igaz én csak a 3dmark közbe odatartottam a kezem a hátsó kifújó ventihez míg az E2160assal 3,2ghz-en pokoli forróság ömlött ki, ezzel inkább csak langyi, a gyári hűtő is feleakkora
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Fali konzol lapos tévékhez
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vra többet bírnak mint amilyen legendák keringenek.Intel specifikálója..Vicc.Azt a szaros Tj.Max értéket úgy titkolták,hogy ihaj!Egy 65-ös 24/7-ben valós 1,5V-tal 10 évig is simán elfutkározik,45-ös is 1,4v-on.S ha degralálódna..1hónap után!!!!éreznéd,hogy jobban melegedik,uazon feszen kevesebbet visz,vagy uazon órajelhez több fesz kell.S hidd el nekem,akik nagyobb feszekkel küldik meg a 8xxx-ben,azoknak se az első procijuk,s figyelik,tesztelik,s talán jobban kímélik mint sokan mások.Vannak olyan esetek,akik szarul állítják be,(véletlen vagy hozzá nem értés)a biost s pl.folyamatosan 1,5V-ot kap a 8xxx.Na..ezek a furfangos procik,mert 1000x többet árt 2 óra game 1,5-ön pl.mint,1-2 perc 1,7 egy validhoz.S ha megnézed,minden teszt után lefuttatok pl egy 3-4 órás Prime 95-öt,hogy tudja -e amit előtte tudodttSőt!Vannak alaplapok amik elképesztő módon feszelik a procit"Auto"-n.ERKÖLCS!Sose titkoltam,hogy a procim mennyin megy,mennyi feszt kapott.a 2180-as 24/7-ben ment 9x425-ön,mindenki tudta amikor eladtam,publikus volt.Ma is 3,8GHz felett baktatChibo-nál.

Én most nyomtam egy jó kis tuningot 4,4GHz felett primestabil a szaros 8400-es,igaz kapott is bios1,485V-ot