Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha bírja ugyanazon órajelet nagyobb FSB-vel, kisebb szorzóval és kisebb FSB-vel, nagyobb szorzóval ugyanolyan jól, akkor érdemesebb a nagyobb FSB-re törekedni, mert javítja a mem. hozzáférés sebességét.
Érdekes, nekem alapfeszen megy 9x380 is, de ha 381es FSB-t állítok be, már nem indul. Vajon több fesz kell a lapnak? Mert 9x380 is "csak" 3420 Mhz, és a proci alapfeszen 3500-at.
-
bzs73
őstag
Nem kell itt semmi csodát nézni.Ezerszer el lett már mondva hogy csak akkor kell vtt-t,pll-t,stb emelni ha igényli.A többség persze ugyanúgy mint te is egyből emel,megse próbálja normálon a dolgokat.A sok user error túlfeszelés miatt van.Az meg hogy magas fsb vagy magas szórzó,procija válogatja.Mindíg a magasabb fsb-re kell törekedni,persze norm határon belül,még az miatt nem kell feszelni a procit,ill lapot.
-
törölt tag
-
bzs73
őstag
Te jó isten.
Jól megfesszeled azt a procit.
Én ezt a 9x400 prime-t láthatod 1.2vtt-vel,és 1.5pll-el csináltam,de még 416fsb-t is ugyanezzel nyomtam.
A pll még elmegy az 1.6 de vtt nagyon sok 45nm-es procinak.Kinyírod.
Én 1.35-nél többet nem mernék neki adni az biztos.1.1 az alap. 
-
zoo8800
veterán
Úgy értem, hogy nem adnám el a E6300-amat, mert jó proci a mai napig
Órajelben kb. +10-15%, amire számíthatsz, ami nem sok többlet teljesítményt hoz szerintem, ráadásul magasabb szorzó-alacsonyabb FSB mellett hozza ezt.
Az E73 alig tud többet, és árban +50%.
Alacsony feszen 0 a hőtermelés, de a feszt emelve (1,35V<) rohadtul befűt. Na nem annyira, mint egy Smithfield, de fűt
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nekem most passzívan hűtve sem melegebb az E5200 55 foknál. 

Jól megfesszeled azt a procit.

Órajelben kb. +10-15%, amire számíthatsz, ami nem sok többlet teljesítményt hoz szerintem, ráadásul magasabb szorzó-alacsonyabb FSB mellett hozza ezt.