Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
udosmail
üzenetére
Na ez így akkor azért 12e-ért nem túl olcsó...
MOD: ráadásul csak 2 DDR3 slotja van [link] , és még ezen is csak egy szem analóg D-Sub van, ez már botrányos, hogy ennyire nem raknak rájuk egy DVI-t vagy HDMI-t.
De pl. az integrált VGA is felesleges bele amúgy.
AMD-hez már 9e körül ajánlottak lapot, mondjuk azt nem tudom mit is tud pontosan.
Ja és Asrock.
Lehet tőlük kellene néznem a Core 2-es DDR3-as lapot is - szerintem a Gigabyte-nál olcsóbb lenne mindenképp. -
atesss
addikt
válasz
udosmail
üzenetére
Pontosan ez szól mellette, hogy olcsóbb már a DDR3.
Meg az, hogy későbbi fejlesztéshez is jó, vagyis lehetne cserélni a lapot + procit (meg esetleg a hűtőt, ha kell), és a ramot nem kell, az mehet az újban tovább.
Meg még késöbb a DDR3-at 8GB-ra bővíteni is végképp olcsóbb lesz. Bár mondjuk ehhez jobb lenne most 1db 4GB-os modult venni (ha nem akarnánk 4 modullal használni később, márpedig erősebb tuningnál nem jó a 4 modul).De pontosan mennyivel is drágább a DDR3-as lap ?
Illetve szerintetek van esélye, hogy használtan találnánk DDR3-as lapot - jócskán olcsóbban ? -
kriszbon
őstag
válasz
udosmail
üzenetére
Nekem az jön le belőle hogy a celeront cserélte 5xxx procira és akkor vett észre akkora különbséget.
Talán úgy ha a celeron alapon ment az 5xxx-es meg húzva, de még akkor sincs annyi eltérés.
Igaz hogy csak Vantage tesztem van 3xxx és 5xxx-es procival, de az közelebb áll a mai játékokhoz mint a 3DMark06 (e3300@3.5GHz) (e5200@3.5GHz) .
Tehát na, ki merem jelenteni hogy nem feleződik az Fps mint az L2.

-
djculture
félisten
válasz
udosmail
üzenetére
Hát havernál sokat számitott pl crysis warsba alatt az tuti minimum fps e eddig volt 12 ugyanabba konfigba a celronnal most meg 25fps a min.Magyarán kevésbé lagol a játék kétszer annyi a minimum fps.Ennyire nem számít

Ja tuningrol annyit 1,6v on megy v4,3ghz en tegnap este óta. -
kriszbon
őstag
válasz
udosmail
üzenetére
Az is nagyon jó lap nekem is volt. Gondolkodtam hogy lecserélem az S2C lapomat arra mert újabb volt, de aztán hagytam ezt mert semmivel sem tudott többet. Megszoktam hogy nincs vele gondom így maradt.

A véleményem meg megírtam hogy mostanában mit vennék inkább, és azért ez a 41-es nem DDR3 vagy Combo lap.
Mondjuk ha valaki nem használja az integrált Vga-t, vagy nem kell 8GB ram akkor mindegy.
-
kriszbon
őstag
válasz
udosmail
üzenetére
Amennyit ezek a 800MHz FSB-s procik többsége tud(E-3xxx-E-5xxx) azt ki lehet simán hozni a G31/41 lapokkal is belőlük, és mint írták garisak+van egy integrált Vga is ami néha jól jöhet. Tuningot inkább csak ez korlátozná, de ugye ahhoz meg minek a tuning.

Ramkezelésben nem tudom mennyivel nyújtana többet a P35 de a hétköznapi használatban te a különbséget nem veszed észre(max ha tesztekre hajtasz).
Feljebb már írtam hogy most már inkább a G41-et választanám, mivel már kicsi az ár különbözet+a többi amit írtam(régen több volt az árkülönbség). Ha visszakeresel kicsit már linkeltem Vantage tesztet(3.5GHz-en), de van Mark06 4GHz-en ahhoz már elég sok többlet fesz kellett. Úgy 3.7-ig alapfesszel ment az E-3300-as.
Asus lapot ebben az árkategóriában nem igazán javaslom, mert tuning szempontból sokkal butább mint a Gigabyte.
Mod. (Megvan) a teszt. -
netmesterke
aktív tag
válasz
udosmail
üzenetére
Mennyire akarsz tuningolni? Az én lapom Asus P5KPL AM EPU 10-11k közt van az aqua-ban, 3 év gar van hozzá, és fesz emelés nélkül 3,0 GHz-en megy most, de volt 3,2 sőt 3,5 GHz-en járatva (2 hétig használtam, neteztem vele, míg haver elkezdte a router beállításait piszkálni és ekkor kékhalállal elszállt, nem tudom miért) ha nem videót kódolsz elég lehet

Érdekes mód azt tapasztalom, ha 3,0 Ghz-re van belőve a cucc, akkor a W7 45 másodperc alatt benn van gadgetekkel, 1:00-1:10 körül már teljesen használható, netkapcsolat aktív (Eszközkezelő szerinti idő), viszont 3,2-3,5 GHz-en járatva kell 2-3 perc míg használható lesz. Többször próbáltam, mindig ugyanez van... Ez hogy lehet?
-
krammerka
őstag
válasz
udosmail
üzenetére
Jobb a p35,többet tudnak tuningban,jobb a memóriakezelése,biosban több állítási lehetőség a feszeknél is,viszont új lapot nem kapsz már ezekből..........
Meg az is kérdés,hogy mennyire kell a nagyobb tudás,mire akarod használni a gépet,szükség van-e a 4 db memória foglalatra?
Egy új G31/G41 3 év garival 10-11k.Nagyjából ennyi egy p35-s lap is,viszont azok már átlag 2-3 évesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vaterán a Pentium D-ket nyomják 10-15k-ért...