Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz shteer #56352 üzenetére
Szegény Gyuri rendesen ki van éhezve és mint tudjuk, az éhes ember nem válogat
...
-
8th
addikt
...
-
8th
addikt
...
-
8th
addikt
válasz Gyuri27 #56369 üzenetére
Kaptam egy szép új oltási igazolványt. Lejárt a személyim azt kicseréltettem és kaptam egy új kártyát a mostani személyim számával. De, hogy mi a pöcsért nem tudták ezt is kiküldeni postán mint az elsőt és miért kellett érte személyesen bemenni azt az ügyintéző sem tudta elmondani. Nevetséges.
...
-
8th
addikt
...
-
8th
addikt
Idejét sem tudom mikor voltam utoljára moziban de erre tuti beülünk. [link]
...
-
8th
addikt
-
8th
addikt
A vidéki élet apró szépségei. A csend, a nyugalom, a jó levegő... aha. Szombat reggel fél hét előtt arra kelni, hogy a szomszéd masszívan flexel valami szart (azóta is), na az megfizethetetlen. Több mint egy órája ki sem esik a kezéből a flex. Mivel vidéki kistelepülés és családi házas övezet mindig szigorúan tartottam magam ahhoz, hogy hétköznapokon reggel nyolc előtt és este hat után nem zajongok. Hétvégén meg egyáltalán nem még napközben sem ha csak nem tényleg valami határidős s.o.s. munkáról van szó. Akkor is inkább előző napon ledarabolom becsiszolom az anyagot, hogy másnap csak összehegeszteni kelljen mert az nem hangos. Ennek vége. Mások hétköznap hajnal egyig dajdajozva ordítva okádva névnapoznak, vagy az udvaron sütögetés közben beseggelve óbégatnak, ordíttatják a zenét, zajonganak, füstölnek stb... Nekem meg szóvá teszik, ha reggel fél nyolckor a drótkerítés tövét lecsapom benzines kaszával? Ne vicceljünk már... A mai naptól qrvára beleszarok az egészbe és akkor fogok dolgozni amikor hűvös van/kedvem tartja. Pont leszarom kit zavar és kit nem. Ha mindenki magasról szarik a jószomszédságra hát akkor én is. Kíváncsi leszek a melyik szomszéd lesz az első aki átjön majd szólni.
[ Szerkesztve ]
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest