Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gyuri27
félisten
Az isten lovát nem érdekli, hogy hülye pistike mit mennyiért herdált el vagy, hogy milyen orgazdától vetted.
Bolti árat nézzünk.
A tuning meg mindig eshetőleges. Ezt megint ne vegyük alapnak.
A 915 juj de jó lap volt. Kár, hogy fél évre rá jött a 945 mert egy rakás szar volt.
Nf4 chipset? Hát lol. Nv. A másik ratyi cég. Akkor tájt volt még rendes via chipset. Utána meg ati. Picit olvastál volna büdös életbe nem veszel nv-s lapot.Ember az intel időtlen idők óta szopat. Érdekes asrock megoldotta mindig a kompatibilitást. Az intel eröltette fél évente az új chipsetet ami nem volt kompatibilis. Aztán jöttek évente a foglalatok és az amd-nek hánytorgatod fel az fm1-t. LOL Neked is fen van a szemellenző. Intelnél még a ramok sem voltak kompatibilisek. Ugye low voltage, tri chanel ramok szintén nem. Sőt még a hűtök se voltak kompatibilisek.
Mostanában meg a tuningal is szopóálarc van. Nem baj. A p4-t lehetett tuningolni.Minek kéne felsőkategóriás proci? Most ecsetelted átlag usernek mi elég. Juj i3 2 mag meg ht. Ami olyan mint ha 4 mag lenne. Full kamu vakitós szar. A pöcsöm mellé rakok egy répát olyan mint ha 30 centi lenne.
Kamu 8 mag? LOL Az intel azt se tudta mi az igazi több magos proci. 2 szart egybe tokoztak oszt csók. Intel igp? A világ szégyene. Ha nem a lefizetésre menne el a lé akár fejleszthetnének is. Az int mem vezérlőt, meg az északi híd a prociba is intel találmány volt. Ja nem. Ők a lehúzással foglalkoztak. Meg az olyan okoskák vakitásával mint te. Aki jön és előadja a p4 juj milyen jó volt 915-s lapban.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz shteer #44157 üzenetére
Hogyne. De ha nem akkor kb akkora kamu mint a p4.
8th: nyilván. A enfórsz volt a király. Sokan dicsérték is. Főleg a 3-t meg a 4-t. No nem csak egyszerű halandók mint én. Hanem hozzáértő, sokat látott tapasztalt szakik. De ők elhúzhatnak a francba. Hiszen te megmondod a tutit.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Gorneck #44152 üzenetére
íííígyvan....de most beszopták
összeszedtem még pár embert, aki velem együtt mondott fel vagy korábban és csoportban támadunk, mint az ősmagyarok...ha nekik bejön, akkor hátha nekünk is
a vicc az, hogy amikor az elején kimentem és az akkori legalacsonyabb bért kaptam, és mégis többet kerestem a honap végén, mint most magasabb beosztásban ( nagyobb felelőséggel ), magasabb orabérrel...
egyre jobban szopatják ott az embert...és a sok szerencsétlennek meg muszáj elviselni, mert nyakukon a millios hitel és ez még mindig jobb, mint itthon egy minimálbér...és elviselik, ezek meg mégjobban szopatnak...
a legjobb meg az, hogy ha csengetik a lovét, akkor ezeknek az embereknek a bérükből fogják visszavonni, mert erre már volt példa...persze más dumát adtak elő, de tudom hogy ez volt...de kb leszarom...
ha lenne egy kis összetartás ott a magyarokban, akkor javithatnának a helyzetükön...de így leszarom. megérdemlik.
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
-
Gyuri27
félisten
válasz shteer #44164 üzenetére
Olyan ez mint egyszeri paraszt usernél: nem veszek atit mer szar a driver.
Használok egy ideje ati vga-t. Soha semmi bajom nem volt (még akkor se mikor pcie-s drivert kellett mókolni agp-re) és a hozzáértéstől messze vagyok mint ribanc az üdvözüléstől. Másokon mégis kifog az a fránya driver. Fene se érti ezt.
De hagyjuk a témát. Vegyetek intelt meg nv-t oszt csók.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Gorneck #44171 üzenetére
ott voltam magasabba és kevesebbet kerestem így a végefele, mint az elején a lofaszmunkával bazze...
nem tudom mit hoz a jövő...egyelőre nem megyek sehova a lábam miatt...rehabilitálom magam még 1-2 honapig, mert nem klappol még...addig nem is nézelődök.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Gorneck #44172 üzenetére
erről a keresztbe tesz dologrol meg...
nem is az van, hogy azért baszakodik, mert akkor ő esetleg előrébb juthat...az még valahogy logikailag érthető lenne...emberileg nem persze...de amikor semmi előnye nem származik belőle, csak a másiknak hátránya, illetve kényelmetlensége...na erre mi a magyarázat?
konkrét példa...két munkatársammal melo után elkezdtünk piálni a szállon lightosba...nem vertük szét magunkat, mert tudtuk hogy melo van másnap...dumáltunk vagy 2-3 orát, lecsuszott 1-2 feles, meg ugyan annyi sör...amikor beértem munkába, jött a felettesem, hogy szedjem össze azt a 2 embert akivel piáltam...csak a nevüket mondta, de én már tudtam hogy a tegnap esti dologrol van szo...és peeersze szondáztattak minket...1 évem alatt kint, ez kétszer fordult elő...mindkétszer csak azok lettek szondáztatva, akik ittak. valakinek szurta a szemét...mai napig nem értem...
meg persze sorolhatnám még a példákat szinte végtelenségig...
nemhogy összetartás nincs...széthuzás van...csak megutálod kint a magyarokat...szívesebben mentem németekkel és ROMÁNOKKAL bulizni bazze...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Gorneck #44175 üzenetére
az is egy külön történet...
de a lényeg, hogy az összes szalagom elszakadt, izület szétnyílt, többszörös csonttörés...2 honap fekvő, utána 2 hétig terhelés csak mankoval, majd manko nélkül
lemezek, csavarok vannak bent fél évig, aztán annyi. karácsonyra helyrejön.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Gorneck #44175 üzenetére
leíretam a lábamrol a storyt már valakinek...bemásolom.
Tehát...a történetbe bele tartozik az is, hogy 2 honapja volt egy bokaszalag szakadásom, ami utolag több is volt, mert elrepedt a bokám, illetve letört belőle egy darab...na most ezt németbe nem látták az orvosok...pedig röntgeneztek.
8-án elindultam egy esküvőre németből 8 ora munka után, levezettem 15 orát, köszönhetően a Passaunál lévő árvíz miatt ( +2-3 ora az alapidőhöz ). Oda is értem, jol is sikerült, volt jopár ismerős, haver...
És volt egy ember, akit ismertem ugyan régebbről, de nem voltunk barátok, mivel ő játékos én meg játékvezető voltam...de elvoltunk...aztán ahogy egyre jobban fáradtam és részegedtem csináltam olyan dolgokat, amit barátaimmal szoktam...megcsíptem a mellét poénbol, beszologattam...nem tetszett neki, bocsánatot kértem, a buli folytatodott tovább.
2-3 fele ugy döntöttünk bnővel, hogy elindulunk...el is köszöntünk, vártuk a taxit, amikor a fent említett ember a feleségével kijött én odamentem hozzá és megöleltem, felemeltem és szorítottam...szintén nem kötekedésből, barátaimmal szoktam ezt csinálni
Engedj el bazdmeg felkiálltással hangot adott nemtetszésének, de mielőtt bármit tehettem volna bevert 3x...érthető okokbol ez nekem sem tetszett, de poénra vettem a dolgot. Elengedtem, felesége vitte a kocsijuk felé, majd utána ordítottam, hogy bazdmeg...te ugy ütsz, mint egy nő.
Ezek után kemény szováltás alakult ki, mondtunk egymásra mindent...nálam is elpattant a hur...előtte a felesége állt, előttem bnő...közbe megjött a taxi...bnőnek sikerült elindítania a taxi felé, amikoris ez a nyomorult ellökte a feleségét, odafutott hozzám és hátulrol bokánrugott...miután eléggé meg volt gyengülve a bokám, azonnal magam alá fordult és a saját testsulyommal ( jelenleg 88kg vagyok ) széttörtem a bokámat...szárkapocs csont és külső boka törése...
Azonnal elhagyták a helyszínt, mi be a taxiba és irány a korház...lábamba kis lemezke meg pár csavar...és egy nagy csavar ami a bokámon át bele a szárkapocsba és sípcsontba. Feljelentést hivatalbol megtette a korház...
Azota annyi változott, hogy gipsz lent, varratokat magamnak kellett kiszedni, mert orvosom szabin, más meg képtelen volt rá(...előjegyzett időpontra odamegyek és elhajtanak a vérbe? hát kiszedem én magamnak... ), rehabilitálodom, rendőrségen mennek a kihallgatások, és már ott tartunk, hogy lassan nekem kell védekeznem, mert garázdasággal akarnak megvádolni
Vicc az egész ország bazze...
-
lipi67
nagyúr
Hali ! Segítsetek már légyszi!!!
Kellene nekem egy olyan lap ami 2 tápegységet is tud fogadni, hogy ha az 1ik véletlenül elszáll menet közben a gép ne álljon le.
(ez a megrendelő kérése)
Itt kéne keresni a ph-n, de én azt se tudom, hogy mit keresek...Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Gorneck
legenda
válasz darál0w #44176 üzenetére
Én se nagyon értem...de már nagyon sok embertől hallottam...igazából kicsit olyan, hogy nehogymáááá kitúrjon az állásomból szitu...szal egyenes fenyegetés a másik magyarnak a frissen érkező...
Szal érdekes.A strory meg nem semmi...
Lipi, illen nem nagyon van, illetve sztem amit te keresel az szerver fronton létezik...legalábbis a moduláris táp illen...
Gorneck#1239
-
csoty
aktív tag
Most megint van miért szapulni
#csotykocsithajt
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #44180 üzenetére
Igen!
Szerver gépnek kell!!! (ezt kihagytam)
S, hogy minek ilyen szolgáltatású...nem tudom, nem is az én dolgom. Ő ezt kérte, ha van, megveszem és csinál vele amit akar. Nekem az lenne a lényeg, hogy meg tudjam építeni neki a gépet mert NAGYON kéne a lóvé, amit érte adna (munkadíj stb..)
Én tuti nem ilyen gépet építenék, de Ő a vevő, Ő "diktál".Ha tudtok valamit, írjátok már meg légyszi!
Köszi!Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Gorneck
legenda
válasz lipi67 #44185 üzenetére
Az a baj Zoli, hogy ez a dupla tápos akármi se tudja azt biztosítani amit szeretne a srác. Mostanában nem nagyon foglalkoztam szerverekkel, de ha az egyik táp elpukkan attól még nem lesz gar arra, hogy a másik képes lesz e átvenni a feladatot...most itt nem arra gondolok, hogy nem fog működni a gép, hanem arra, hogy a hibás táp nem e rántja a táp házát is...és akkor lehet ott 3-4 táp is, akkor is lefog állni.
Ezért Attilának adok igazat, vagyis az ő tanácsát fogadd meg...egy jobbféle táp, egy jobbféle szünetmetes...
Viszont azt azért jó lenne tudni, hogy milyen szervert csinál az illető, mert aszerint kell ugye egy gépet összerakni...
Gorneck#1239
-
zoltanz
nagyúr
Pár nap és nekem is vége szezonmunkának.
Most lenne egy ausztriai munka (vendéglátás) ismerősnél, csak messze van, 800 km svejci határnál. (pedig jó lenne 3 hónapra 3500 € minimum, megmarad legvégső megoldásnak) -
zoltanz
nagyúr
Jó megdrágultak a banki szolgáltatások, persze a nagycégek egyből nyitottak külföldi bankszámlát... (máshol az EU-ban töredéke ez, jó a dombornyomott Visa-ért fizetni kell ott is)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Nike FlyStepper 2K3
- Linksys Wireless Print Server for USB2 WPS54GU2
- Xbox Series X 1TB + 1 játék + dokkoló -konzol beszámítás ok!-
- Niels Gammelgaard koktélbár (zsúr)kocsi és/vagy éjjeliszekrény eladó! - KRI 1988 serving cart
- használt, független Huawei Y5 2018 (16GB tárhely, 2GB RAM) töltővel, kábellal eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest