Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ironskin
üzenetére
Most hogy így mondod a 302-es is eléggé üt azzal a króm dologgal.
De azt hiszem én maradok a 202-esnél.Már én is elkezdtem összeszámolgatni, mennyibe is fog ez nekem összesen fájni, de nekem sem akar 100k alatt megállni.
Ennyiért már egy ütős konfig is kijönne. (Lehet hogy nem teljesen új, de mindenféleképpen erősebb)
De persze ha belegondolok, hogy fogyasztás meg csendesség akkor megint ugyanott kötök ki.
Lényeg a lényeg, a jövőben (remélem az igen közeli jövőben) valószínűleg sokat foglak Téged és balkoger kollégát nyaggatni a kérdéseimmel.
Ha jól emlékszem a fórum végigolvasása után, Nektek van ilyen lapotok Modecom házban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus x870 rog strixx F-gaming Wifi garanciával
- PC bontás - be quiet Silent Base 600, be Quiet 550W, B760M DDR5, i5-12400F, 32Gb, RTX 3080, 1Tb SSD
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40- 2 év garancia
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Xiaomi kamera + HUB + okoskonnektor eladó
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi