Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DBob

őstag

válasz sazabi #1051 üzenetére

Én meg speciel egy konkrétabb kérdésnek örültem volna ugyanis nem mindegy erőforrások szempontjából hogy streamet állítasz-e elő vagy továbbítasz. Úgy látom egyszerre szeretnéd mindkettőt egy gépről, ami azért ritka mert amíg a szerver fut egy gépteremben 100mbites net alatt legalább, addig a csóka/csókáné a műsort/zenét otthonról tolja fel a szerverre.

Emlékeim szerint az 1ghz-es p3am már 3-4 külön encodera épülő streamet lekezelt simán, de egy kétmagos atom megbírkózik 10 folyamatos on-the-fly encodeal szerintem. Ennyit meg nem támogat a legpopulárisabb megoldás.

A maximális hallgatók számát a readme jól leírja. Valami 100mhz-es p1-et írnak mint alap, x kb memória indulásképp, és hallgatókként y kb többet ram és z konfigurált sávszél. Ha teszel bele "csak" 1gb ramot, akkor is jellemzően a sávszél fog előbb elfogyni.

Jah és ha line-inről szeretnéd tolni, akkor szerintem felejtős a sok.kevés hangkártya, bár konkrétan nem tudom milyen kártya. De valamiért úgy sejtem hogy nem túl neves, softwareből ökörködő termék. Én erre egy komolyabb, akár max sztereo kártyát használnák, ami nem fogja a cput.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés