- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én meg speciel egy konkrétabb kérdésnek örültem volna ugyanis nem mindegy erőforrások szempontjából hogy streamet állítasz-e elő vagy továbbítasz. Úgy látom egyszerre szeretnéd mindkettőt egy gépről, ami azért ritka mert amíg a szerver fut egy gépteremben 100mbites net alatt legalább, addig a csóka/csókáné a műsort/zenét otthonról tolja fel a szerverre.
Emlékeim szerint az 1ghz-es p3am már 3-4 külön encodera épülő streamet lekezelt simán, de egy kétmagos atom megbírkózik 10 folyamatos on-the-fly encodeal szerintem. Ennyit meg nem támogat a legpopulárisabb megoldás.
A maximális hallgatók számát a readme jól leírja. Valami 100mhz-es p1-et írnak mint alap, x kb memória indulásképp, és hallgatókként y kb többet ram és z konfigurált sávszél. Ha teszel bele "csak" 1gb ramot, akkor is jellemzően a sávszél fog előbb elfogyni.
Jah és ha line-inről szeretnéd tolni, akkor szerintem felejtős a sok.kevés hangkártya, bár konkrétan nem tudom milyen kártya. De valamiért úgy sejtem hogy nem túl neves, softwareből ökörködő termék. Én erre egy komolyabb, akár max sztereo kártyát használnák, ami nem fogja a cput.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest