- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
atidzsiforc #5219 üzenetére
Rendben én is úgy körülre gondoltam, akkor nem tévedtem nagyot!
-
"Hali! Most fogok váltani 5820K-ra egy 6700K-ról. Főként játékra használtam és továbbra is az a terv, de emellett Photoshopot is előszeretettel használok valamint gondolkodtam a videó szerkesztés rejtelmeibe is bele merülök. Szerintetek jó váltás? Megéri? Mennyivel lesz másabb. A 6700K alapon ment és nem is tudtam húzni valamiért nem találtam neki ideális beállítást.
Egyébként úgy néz ki Gigabyte X99P-SLI lapban lesz egy G.Skill Ripjaws IV 4x4 gb rammal és egy 1080 Strixel használva. NZXT Kraken x62 fogja hűteni és egy elég tágas házban lesz benne. Szerintetek mennyire lenne ideális húzni majd, ha úgy van?"
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Windows 11
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Parfüm topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest