Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Rap, Hip-hop 90'
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KveZ
tag
Köszönöm a segítséget azért, valahogy sejtettem, hogy nem kivitelezhető!
-
KveZ
tag
Üdv! Segítségeteket szeretném kérni.
Olyan problémára szeretnék megoldást találni, ami nem egészen a realitás talaján mozog. Adott egy Xeon E7-4860 v2 Ivy Bridge EX LGA2011 szerverekbe szánt CPU. Ott tökéletesen működik is a megadott alaplapokkal és gépekkel. Viszont én kicsit meg szeretném kavarni a dolgokat.Valahogyan bele szeretném erőltetni ezt egy asztali környezetbe. Ez a CPU az X79 kortársa. Viszont az X79-es alaplapok nem támogatják elvileg. Mivel ez Ivy Bridge EX.
LGA2011-es a foglalata de az EX chip miatt több pint tartalmaz, ahogy a képen is látszik. Nagyon hasonlít a 2011-3-as foglalatra, de a 2011-3 DDR4-es. Ez az EX DDR3-at támogat.
Lehet-e megoldást találni a problémára szerintetek?
Köszönöm!
Üdv: Kvez!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest