Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
válasz
MPowerPH
üzenetére
Értem. A másik amit még olvastam, hogy húzva azért fogyaszt a cucc rendesen. Egy minőségi XFX TS 650W elbírna vele, egy HD7950 társaságában, főleg ha ilyen 4.2 körül menne magasabb feszültségen? Még pont tápegység vásárlás előtt vagyok, szóval kiváncsi vagyok hogy itt a topiklakóknak mekkora tápegység elegendő ehhez a platformhoz.
SLI/Crossfire, féltucat HDD sem most, sem a jövőben nem játszik részemről, szóval a tápra a szokásos dolgok lennének csatlakoztatva, szokásos mennyiségben.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
SLI/Crossfire, féltucat HDD sem most, sem a jövőben nem játszik részemről, szóval a tápra a szokásos dolgok lennének csatlakoztatva, szokásos mennyiségben.