- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
OC socket elvileg csak az uncore orajelre van hatassal. En 3500-nal nem tudok feljebb lepni ott, Te valszeg siman bemesz 4000 fole. Semmi extrat nem allitottam, mert nincs is olyan sok lehetoseg.
VCCIN 2v, VCCIO 1.15v, Vring 1.17v, PCH 1.05v -ot pedig feltoltam 1.25v-ra(elvileg a BCLK-ban segithet), Vsa -t pedig 1.2-re raktam mind a memoria, mind a BCLK miatt.Valaki mar moddolta a cpu-jat? Ha tudnek szerezni hoallo szalagot, akkor lehet megcsinalnam.
Egyebkent aki tudja, leirhatna, hogy ez igy jo e, vagy nem. Na meg azt, hogy mik a hatarok ezeknel a feszultsegeknel. Mert pl. az alaplapom mar piros az 1.2v ring es SA voltage-nal, kozben meg csomo helyen olvasom, hogy ringnek adnak 1.3v-t, SA -nak meg 1.3v+ is akar. Es akkor itt van ez a leiras, ami sokkal visszafogottabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videó stream letöltése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Gitáros topic
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Fujifilm X
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest