- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
korion
senior tag
válasz
MiklosSaS #2614 üzenetére
sanszos,h a ramjaid csinálják!
persze kifoghatod 4x a kakit mint mi 3db hibás Gigabyte 270X+ egy darab MSI 280!(ebből 3 egymásután,ugyanabból a boltból)ahogy néztem a 6700K is nagyon erős..,de tényleg azt akarod??
nem tudom,h Ti hogy vagytok vele,de nekem a kövi konfigom HEDT lesz!(remélem)
kellemes ünnepeket!
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Én is így jártam... van egy két idegesítő dolog, de nem ilyen jellegu komolyabb gondok. Halkan jegyzem meg, hogy szerintem jobb a reakcio ido 6700k alatt, nem varok a bongeszo megnyitasnal annyit, ilyenek, lehet placebo, de szerintem nem. Igaz, nem vag le 12 szalas kihasznaltsagnal, de nekem ez most igy eleg, gondmentes es kiszolgal. Lehet benne van az X99 kinlodasa is picit, de ez egy forum, leirom. Te hogy emlekszel?
woros: Skylake-ben 3333-on van a 3000-es KIT-em, nem is rossz latency vel, 1,35-on
Jó, az DC, de akkor is
-
woros
őstag
válasz
14 napos return van ott is, nem baj ha használtad és bontott ez-az (a scan-es sztorimból tudom).
A ramokat cseréld inkább, mert valószínű, hogy azzal van baja. Jó kis 3200as kit azt jónapot, de szvsz mind1, csak ne 3000 legyen, mert ahogy olvashattad az nehezebben megy (mehet).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest