Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redbull941
tag
Ez az első lapom x99-en
Gigát akartam volna venni, csak rendelésnél szóltak, hogy nincs készleten giga, és hogy válasszak más lapot, így lett az asrock (kb egy árban volt a giga és az asrock). Asrockból is a 3.1-es verziót mondták a fórumozók, mert jobban megéri
Proci hűtőm végett 4.2ghzen vagyok, 1.195v-al stabil fixen (Woros fórumtársnak köszönhetően 4ghz 1.250v-on a chache) stabil minden játék alatt, gta5-alatt a hőfokok 65c-nem melegebbek. Burn tesztnél ilyenek lettek a hőfokok. Erősebb proci hűtővel lehet fixen 4,5-en nyomatni. Cine15 -alatt ilyen pontok lettek. (4,5ghz,1.3v (csak random rá tettem a feszt), chache 3.3ghz, 1.165v)
Szóval eddig megvagyok elégedve vele. Csak reggeli hideg indításnál ilyent csinál, látni nem látni, mert sötét volt még xD de hallani lehet ahogy berreg egyet, majd elindul. Lehet nem a proci vagy a lap a hibás, hanem valószínűleg a hdd lesz a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- LEGO klub
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Star Citizen
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gigát akartam volna venni, csak rendelésnél szóltak, hogy nincs készleten giga, és hogy válasszak más lapot, így lett az asrock (kb egy árban volt a giga és az asrock). Asrockból is a 3.1-es verziót mondták a fórumozók, mert jobban megéri