Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
nem tudom mennyire ismert probléma, már két gépen is találkoztam vele, hogy nem ment a turbo maximum órajelen. Nem sok infót találtam róla a neten. Leírom a tapasztalataim, hátha valakinek hasznos lehet még.
Gigabyte UD4 és Gaming 5 lapokon legújabb BIOS-szal, 1650 v3, 1660 v4, ha jól emlékszem az 5820-as sem ment maxon. Teljesen mindegy mit állítottam be, coreonként, TDP, Amper maxokat, semmi.
Végül a megoldás az lett hogy BIOS-ban ki kell kapcsolni teljesen a turbo-t.
Mint kiderült, akkoriban éppen egy nagy átállás volt turbóban a legacy és normál mód között. És a régebbi X99 lapok még a legacyt tolják.
Az első Win10 verziókhoz még turbo driver is készült az Inteltől - franc se emlékezett erre. Ennek a telepítésére persze már semmi szükség, az újabb OS-ek tartalmazzák.
Mindenesetre a BIOS féle turbót ki kellett kapcsolnom teljesen, hogy beröffenjen az aktuális driverrel.
Nyilván azoknak érdekes akik nem élnek az allcoreturbohack-el , de szeretnék a maxot kihozni
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- RAM topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Akciókamerák
- PlayStation 4
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- 6.-7. gen-es processzorok Több féle ár! Beszámitok!
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- Intel Core Ultra 7 265K - Új, Gari 2028.09.27. -ig - Eladó!
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest