- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dav<3
tag
Sziasztok!
Egy 5960X-et hajtok egy ASUS RAMPAGE V EXTREME lapban, nagyon jól megvannak együtt, 4,5 GHz-en fut stabilan, 1,25 V mellett amivel teljesen elégedett is vagyok. Minden rendben is volt ezekkel a beállításokkal, működött minden szuperül, BOOT-olt minden. Aztán a minap kapcsolom be a gépem, indítom a játékom és látom, hogy nagyon nagyon kevés az FPS-em, gyorsan utána néztem, hogy mi mennyin meg mi lehet a baj, és a procit lockolta magát 1,17 GHz-re minden magon, valamint maximális terhelés alatt, pl. Cinebench R15 is csak 40%-ig megy fel a teljes kihasználtsága a procinak. Ezután resetet nyomtam, gyári default optimal settings a lapnak, reset, vissza állítottam az overclockot két lépésben ahogy szoktam, indult a gép, minden szuper megint ment 4,5 GHz-en, FPS, hőmérsékletek megint tökéletesek voltak. Majd gép ki, alvás, másnap kapcsolom a gépet megint ugyan az lockolta magát 1,17 GHz-re. Megint újra konfigoltam a BIOS beállításokat megint jó. Majd ha kikapcsolom a gépet és újra indítom akkor megint minden kezdődik elölről.
Keresgéltem neten a jelenséget, és igaz találtam róla pár fórumot, szóval nem csak nálam jelentkezett ez a jelenség, viszont megoldást ott sem kapott senki, hátha itt valaki találkozott már ilyennel és meg is oldotta az ügyet.
Köszönöm a segítségeteket előre is, elég idegesítő, hogy minden egyes bekapcsolásnál szarakodnom kell, hogy BIOS reset és mindent megint vissza állítani.
Üdv.
Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest