Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gV
őstag
kösz
nem biztos megtaláltam volna a dátumos hszed, a korábbiakat is amiket linkeltem Oliverdának 2008 végén kerestem, aztán jutott eszembe h Fiery Clarkdaleos riportokról beszélt -amiben az AES eredménye is megvolt, de mivel titkos volt hiába faggattam
- de maga a 32nm sem volt kész csak dec. legvégén nem h proci ami rá épül így mentem a tavalyi hírekre
tlac: kb félúton van a 750 és a C2D között
Oliverda: sztem megint a lapgyártók miatt lett eltolva, h kicsit ürüljön a p55 a raktárból illetve legyen 1 vásárlói roham kari után, ha 1 hétel új év után végre boltokba kerül, hát sztem akkor lehetett volna az 1 hétel korábban is
-
Oliverda
félisten
Már csak az a kérdés hogy mit jelent nálad a "nem hivatalos információ". Mert feljebb is van kettő nem hivatalos ami más dátumról beszél. Amúgy én még rajtad kívül sehol sem találkoztam olyan forrással aki 2010 őszi dátumot emlegetne. Pedig általában elolvasok minden ezzel kapcsolatos hírt.
Mondjuk a hírös tikk-tokk szerint a Westmere-nek is 2009-ben kellett volna jönnie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest