- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Haverom Ryzen 5 2600 gépét most délután raktam össze, most értem haza fél órája.
Valóban volt vele egy kis gond :S 3 ghz-es 2X8 giga ram van benne, de 3000 mhz XMP profil mellet kifagy a Windows telepítő. XMP-t kikapcsoltam és 2133 mhz-en már működött minden rendesen.Holnap kiderül hogy csak telepítő alatt rosszalkodott-e 3 GHZ_en. Lehetséges egy bios frissités kel neki
Hát én a digital Foundry tesztjeit láttam, még az Ryzen 1000 szériát tesztelték és a Kép kocka kevesebb volt mint az intelnél viszont a kép kocka késleltetés alacsonyabb volt is a digital foundry a ryzent hozta ki győztesnek. Most kétlem hogy a Ryzen 2000 rosszabb volna képkocka késleltetésben, de hát ember és környezett függő. Épp a tesztben az volt hogy a sok mag/szál előnye hogy javítja a képkockák közti késleltetést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Assetto Corsa EVO
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest