Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Terminator47
üzenetére
majd kicsit odébb lesz, mert a nagy gépet most újból bütykölöm, és a neked való beállításokhoz meg kell néznema 800-as ramhoz valókat. (nálam 1200-hoz vannak a leírások).
nem scann-elek, mert úgysem értenél bellőle semmit. örülök, ha én.ha elfelejteném, egy jó hét múlva dobj rám egy emlékeztető privátot...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Terminator47
üzenetére
ha mégis nekifogsz, jelezd, mert akkor előszedem a tollal írt bios beállítás listáimat a p5q prémium + q9550-hez. igaz, hgyo minden példány mást tud, de azért indulónak jó lehet majd...
csak addig lusta vagyok.a ram visszaosztásokat meg kell majd még hozzá néznem, mert nálam 1150@1200-as van. a 800-asokhoz ezek a beállítások nem leszenk 1:1-ben átültethetőek...
tehát ha neki akarsz fogni, akkor majd jelezd újra....
-
válasz
Terminator47
üzenetére

Egy olyat esetleg meg lehet próbálni, hogy kipucolod a hűtésed, aztán alulfesszel tuningolod a procit, szerintem 3Ghz 1V körül menne, nyernél vele pár fokot, meg kicsit a tuningfíling is meglenne, de rajtad áll. Mi itt leszünk amikor megvetted a vga-d utána is.
-
válasz
Terminator47
üzenetére
Ne haragudj, elsiklottam a szobahőfok fölött.
Nagyon-nagyon meleg a proci és ha újrazsíroznád is, nem hozna annyit, hogy már kielégítő legyen. De ezzel a hűtővel és házzal ne várj jobbat.
Nekem 4Ghz-en ilyen meleg a procim.
Mennyi a keret a hűtőre? A mostanidnál jobbat tudok mondani 8K és 24K között. Árlimitet kérek.
1. mag melegebb a többinél: teljesen mexokott jelenség, quadoknál 6-8 fok az átlag, 10 még belefér. -
válasz
Terminator47
üzenetére
Hát, én házcsere előtt nem nagyon kezdenék hatalmas tuningokba, erősen limitálni fog a tuningban az is és a nem túl erős procchűtő is. Fontos, hogy hány fok van a szobádban? Mert 28-29 mellett még erősebb hűtéssel sem ajánlott komoly tuning.
Csinálj kezdésnek egy olyat, hogy fusson a coretemp, a cpuz és egy prime95 terhelje a rendszert, csinálj pár perc (7-10) után egy screent, aztán azt lődd fel ide. Ez még nem tuninggal kapcsolatos, csak szívügyemnek tekintem, hogy ne főzzük meg senki gépét.
-
válasz
Terminator47
üzenetére
Szia!
Tudsz nekem mondani egy fpo-t? Ha dobozod volt a procc, akkor a dobozon rajta van fpo/batch címszó alatt, vagy ha esetleg van egy képed magáról a proci kupakról, akkor azon is rajta van egy Betű-3jegyű szám-betű-3jegyű szám felirat. Az alapján lehet még 1 kis további infot kapni a procid tuningolhatóságáról. Ha olyan az fpo-d, mint nekem, akkor a lapodban 4GHz belőhető bőven emberi feszekkel, ha nem, akkor sincs miért elkeseredni, semmiképpen sem rossz procid van, inkább nagyon jó.
Pár további kérdés így elöljáróban, mielőtt még esetleg segítenék megfőzni a géped: Mivel hűtöd a procid, milyen házban van milyen ventikkel és hány fokos a szobád átlagban?
Üdv, D. -
válasz
Terminator47
üzenetére
Szia. Szerintem ha most akarsz Quadot venni, ne tedd. Jön az i5 egy fél hónap múlva, nem lesz drága, és DDR3-as RAM kell bele. És ahogy nézem, csak a RAM-od lenne(részben) használható a következő konfighoz. De ez csak egy tanács.
-
Laraxior
titán
válasz
Terminator47
üzenetére
különbségként én inkább ezt nevezném mint a 170MHz-et:
333x8,5
333x9
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple Watch
- Óvodások homokozója
- Interactive Brokers társalgó
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő