Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin97
aktív tag
válasz
feco43 #24705 üzenetére
Nagjából ennyit érhetnek: (De van megfelelő topikja is az árazásnak.)
Q8400: ~8-10 ezer.
Asrock g41m vs3 (r2): ~5-7 ezer.A ramok és a vga még jó lesz, azok maradjanak. Hozzádobsz még 3-5 ezret, és megveszel egy olcsó sandy i3-at (ix 2xxx) és egy olcsó 1155-ös lapot. Vagy egy haswell pentiumot (pl.: g3220) és hozzá egy 1150-es lapot.
Talán az utóbbi verzió picit olcsóbb és jobban tudod majd fejleszteni a későbbiekben, de alapból egy kicsit gyengébb olyan játékok alatt, amik kihasználják az i3 kínálta hyper threadinget. Amúgy meg mind kettő opció bőven elég a gtx 650-hez. És multi alatt az fps sem fog annyira ingadozni.
#24706 DEV_NULL: Lenne olyan játék, ami alatt a vga limitálna.
Egyébként meg egyet értek veled, főleg miután megtapasztaltam, hogy mire képes egy modernebb proci (még akkor is, ha laptopba szánták). -
Martin97
aktív tag
válasz
feco43 #24703 üzenetére
Szia!
Attól függ, hogy milyen játékokkal játszol, de szerintem ha már ingyen van akkor a 4 magost használd. Abban a lapban túl sokat nem fogsz tudni tuningolni (még egy 2 magost sem, nemhogy 4 magost).
De lehet, hogy azzal jársz a legjobban, ha a mostani hardvereid eladod, és veszel egy újabb platformot helyettük.
Ahogy DEV_NULL fórumtárs is írta ez már egy régi platform. Nekem is hasonlók a tapasztalataim. PL. a laptopomon (i5 3230m, 8570m) a bf3 sokkal jobban fut (természetesen minimum részletességen), mint az asztalimon (E8200@3,6, r7 260x) annak ellenére, hogy rosszabb vga van benne. Az asztalin kb. részletességtől függetlenül sem lassul/gyorsul a játék futása, ami proci limitre utal.
Ha single játékokkal játszol, akkor még elég lehet. Főleg ha tudsz rajta húzni jelentősebb mértékben.
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Videós, mozgóképes topik
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eGPU tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest