Hirdetés
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Autó költségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Vasinger!
üzenetére
p35-ben, 470-es fsb, york-al? Hát szerintem max nagyon nagy meló és kitartó kisérletezés, meg egy adag szerencse kell hozzá. Egy ugyan olyan fpo-jú és vid-jü procit mint az enyém, P35-ös giga lapban 3600-ra löttem be könnyedén de oda már kellett némi plusz fesz. Nálam 3700-on van ugy hogy még nem feszeltem.
"Ha az alaplapom stabil egy C2D mellett, adott FSB-n: 470, akkor egy C2Q mellett is az lesz, ha az órajelet nem nézzük?"
Gondolom ez is p35-ben.
Szinte biztos hogy nem, pl nálam p35-ben és p45-ben is 8*500-on ment a wolfdale. Mikor bekerült a york a p45-be még a 7*500 de még a 6*500 sem bootolt.
P35-ben ez még drasztikusabb lehet de ha vagy olyan elvetemült mint Laraxior akkor el lehet érni szép eredményeket is P35-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Battlefield 6
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen processzort vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest