Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
épp ezt számolgatom a saját esetemben... annyira nem is drága az X58 lap , van olcsóbb is mondjuk a Giga-X58-DS4 ( 53k ) ez majdnem ki jönne a dékú6 árából ha eladnám , a memokból meg vennék 3Gb tri-ch. corsair 1600.. ez is kb ( 33k ) eladnám az Xtreem-eket ez is majdnem kijönne....
(p55+coer i5 ? na kicsit tájékozodok még)
mod: off -
Engem mondjuk egyelőre az AMD Phenom II (Deneb) sokkal jobban érdekel, mert egy olyan konfig sokkal olcsóbb. A sebesség meg majd kiderűl, viszont ha mondjuk a CPU-k 80%-a menni fog 4GHz-et, akkor a Yorkfield már el is süllyedt nálam, mert ezeknél meg 20% megy 4GHz-et, vagy még annyi se.
Itt az AMD-re vagy az i7-re gondolsz? Én is sokszor nekiállok reménykedni vmi ütős AMD prociban, anno imádtam az X2-met, de valahogy mindig az derül ki, hogy nem nagyon váltják be a hozzájuk fűzött reményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Bittorrent topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- UHD filmek lejátszása
- Újabb koronát kapott a Gigabyte alaplapja
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Elemlámpa, zseblámpa
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest