Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Djuree #22082 üzenetére
Ránéztem az adatlapodra.
Ha jól vettem le, akkor beletennél egy Q9650-et meg egy GTX480-at a mostani konfigba.
Én nem tenném a helyedben!Ahogy RetepNyaraB (nagyon megy az oda-vissza nyalakodás kolléga
) írta, ha van egy ilyen proci a kukában, akkor jó, menjen, de ha apróból vennéd, nem éri meg. Akkor már kéne vmi jobb lap is, ha alaposan húzni akarod... Szóval egyszerűbb az esetedben, hogy eladod a félkonfigod, vagy a teljeset. És veszel újat. GTX480-ak fillérekért mennek, nemrég lestem rá, pár hónapja 50-ért adtam el a majdnem vadi új SLI-m darabját, erre most 32-ért meg ilyen kaliberben vannak fent. Durva!
Emellé egy valami Sandy, vagy Ivy alapú 1155-ös foglalatra épülő "alap" és évekre jó vagy.
lipi67-el (jó barátom és a legjobb quad tuningos, akit a hátán hordott a föld) beszélgettünk arról, hogy hááát nem annyival jobb egy sandy mint a c2quad. Aztán túl sok lóvém volt, befigyelt első körben egy Maximus IV Formula Z, egy 2600k meg 2x2 1600CL8 ram... sokáig még magamnak se ismertem be, de mérföldekkel gyorsabb. Os-ben nem. Felraktam a wint és nem mutatott jobb értékeket. Nem vagyok nagy játszós, nálam a játék azok a 3dmarkok, tuningos vagyok. De ott aztán kijött a különbség. És mivel te játszol, ezért neked sokat számítana. Arról nem beszélek, hogy a mostani 3570k@5200MHz milyen érzés a raid0 ssd-kkel...
Örök quados leszek (most tervezem visszavenni az ország, de talán a világ legjobb quadját a sráctól, akinek annó eladtam), de már nem ajánlom játékosoknak ezt a platformot én sem
RetepNyaraB: nincs harag, semmi probléma, de kicsivel írom a felhasználóm. Megtisztelsz a nagy kezdőbetűvel, de úgy írod hibásan. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Djuree #22082 üzenetére
Az egészhez fontos tudni, hogy találtad a kukában, vagy súlyos tízezreket akarnak legombolni Rólad a Yorkért
Előző esetben persze királyság, utóbbiban durván alkudozni kell; manapság 775-be pénzt fektetni nagy könnyelműség...Ahogy Kicsipapucs írta, ebből a szériából a 9550 volt a bestbuy ár/érték és húzhatóság szempontból. De én egy éve eladtam és azért a mostani (gyakorlatilag egy árban vettem, ez mutatja a 775 irracionális árát) az keresztbe lenyeli, érzésre kb. alapon van ott, mint a 9550 volt 450-es fsb-n (de Gflopsban meg majdnem duplája...) az újabb architektúrák nagyon kemények a 775-höz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- Milyen széket vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Haditechnika, harcászat
- Milyen TV-t vegyek?
- Spórolós topik
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest