Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• kicsipapucs

őstag

válasz Djuree #22082 üzenetére

Ránéztem az adatlapodra.

Ha jól vettem le, akkor beletennél egy Q9650-et meg egy GTX480-at a mostani konfigba.
    Én nem tenném a helyedben! :N Ahogy RetepNyaraB (nagyon megy az oda-vissza nyalakodás kolléga :DDD ) írta, ha van egy ilyen proci a kukában, akkor jó, menjen, de ha apróból vennéd, nem éri meg. Akkor már kéne vmi jobb lap is, ha alaposan húzni akarod... Szóval egyszerűbb az esetedben, hogy eladod a félkonfigod, vagy a teljeset. És veszel újat. GTX480-ak fillérekért mennek, nemrég lestem rá, pár hónapja 50-ért adtam el a majdnem vadi új SLI-m darabját, erre most 32-ért meg ilyen kaliberben vannak fent. Durva!
    Emellé egy valami Sandy, vagy Ivy alapú 1155-ös foglalatra épülő "alap" és évekre jó vagy.
    lipi67-el (jó barátom és a legjobb quad tuningos, akit a hátán hordott a föld) beszélgettünk arról, hogy hááát nem annyival jobb egy sandy mint a c2quad. Aztán túl sok lóvém volt, befigyelt első körben egy Maximus IV Formula Z, egy 2600k meg 2x2 1600CL8 ram... sokáig még magamnak se ismertem be, de mérföldekkel gyorsabb. Os-ben nem. Felraktam a wint és nem mutatott jobb értékeket. Nem vagyok nagy játszós, nálam a játék azok a 3dmarkok, tuningos vagyok. De ott aztán kijött a különbség. És mivel te játszol, ezért neked sokat számítana. Arról nem beszélek, hogy a mostani 3570k@5200MHz milyen érzés a raid0 ssd-kkel... :U
    Örök quados leszek (most tervezem visszavenni az ország, de talán a világ legjobb quadját a sráctól, akinek annó eladtam), de már nem ajánlom játékosoknak ezt a platformot én sem
    RetepNyaraB: nincs harag, semmi probléma, de kicsivel írom a felhasználóm. Megtisztelsz a nagy kezdőbetűvel, de úgy írod hibásan. :DD

• RetepNyaraB

veterán

válasz Djuree #22082 üzenetére

Az egészhez fontos tudni, hogy találtad a kukában, vagy súlyos tízezreket akarnak legombolni Rólad a Yorkért :U
    Előző esetben persze királyság, utóbbiban durván alkudozni kell; manapság 775-be pénzt fektetni nagy könnyelműség...

Ahogy Kicsipapucs írta, ebből a szériából a 9550 volt a bestbuy ár/érték és húzhatóság szempontból. De én egy éve eladtam és azért a mostani (gyakorlatilag egy árban vettem, ez mutatja a 775 irracionális árát) az keresztbe lenyeli, érzésre kb. alapon van ott, mint a 9550 volt 450-es fsb-n (de Gflopsban meg majdnem duplája...) az újabb architektúrák nagyon kemények a 775-höz képest.

Új hozzászólás Aktív témák