Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roba
tag
válasz
RetepNyaraB #20814 üzenetére
Tovább teszteltem 8.5X424-en, Bios: 1.2 V-on, ami tehelve 1.184 V valós fesz. Kíváncsiságból maradtak az Auto-s beállítások, így teljesen stabil. A Battlefield BC2 jobban terhelte a pc-t, mint a Heaven 3.0.
Most a szobában tökéletes alvó hőmérséklet, 18 Celsius fok van. 3.6 Ghz-en az egyik mag 60 fokosra is melegedet, a 4 mag átlaga 54 fok volt. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy a kánikulában az akár 28 fokos szobában a proci is min. további 10 fokot melegedni fog, tehát felesleges tovább tuningolnom 24/7-re.
(Egy Codegen 6044L házam van, aminek le van véve az oldallapja, mert a Freezer 13 pro magassága miatt nem fér rá csukva. A ház tetején belülről házilag egy 120 mm-es kieg. ventilátor is dolgozik, lehet feleslegesen). A táp alatt van még egy 80 mm-es másik kieg. hűtő is. Egy jobb házban lehet, hogy hűvösebb lenne, a jobb huzat miatt, de egyelőre ez van.
Azért írtam, hogy parasztvakítás, mert többért árulták és nem biztos, hogy jobb, mint a jelzés nélküli.
Tuning terén itt én megállok és elégedett vagyok. Visszaállítom 2.83 Ghz-re, terhelt 1.0 V-ra. Mindenkinek köszönöm a segítségét:
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Nintendo Switch
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest