Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Garry84: Sumák aprós?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
lipi67 #16941 üzenetére
Annyira nem akarom szétgyilkolni, mert valljuk be oda azért kell már feszültség, még ebben az alapban is. Hiába a gtl ami nagyon finom dolog, rengeteg feszültséget lehet megspórolni velük. Minél nagyobb a fesz annál nagyobb az elektromos zaj, a jel egyre zavarosabb. Hát nálam az alap órajelét 0.95 volton tudja, a 460fsb-t 1.184-en és valószínű a 470-et is. Itt már a gtl-be rendesen bele kellett nyúlni + 40mv gap magonként és +20 az északi hídnak. A memóriák moderat-on, strongon még nem tudtam stabilizálni, de 4 modulnál nem is lesz egyszerű, vagy egyáltalán nem is fog menni. Eddig windows 7 töltöképernyőig jutottam tovább sose bármilyen értéket állítottam. Ez a lap egy boszorkánykonyha, de már kiismertem. Alacsony feszekkel is stabilan lehet benne tuningolni ezért szeretem. De ez az i5 655k ez valami iszonyatos egy dög, míg a quaddal szenvedni kell minden 10mhz-ért, addig ez úgy viszi a 4500mhz-et mint a vaj és alig állítok valamit. Szerintem nyáron váltok, egy kis kuckóba levizezve bedobom, és jó sokáig elég lesz.
Na annak a proginak a nevét nem tudtam ez a wprime letöltjük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest