Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proper

őstag

válasz lipi67 #12638 üzenetére

izlésem az mindig volt :DDD
    biostart inkább a kinézete miatt is favorizálom meg amik eddig voltak azokban nem csalodtam
    giga ud3p meg inkább a felszereltsége miatt vonz
    de elöbb meg kéne szabadulnom ettől a hulladék asustól de lehet vissza kéne küldeni a gyárba cserére a francba csak én nem értek ehhez meg angolt sem vágom annyira
    itt van a polcon egy ballastix tracer is amiből az egyik modul elfáradt de ezt se tudtam még elintézni

de lehet mindjárt belepakolom a procit a quadba ;]

• kasa85

őstag

válasz lipi67 #12638 üzenetére

Köszi lipi67 a részletes segítséget hála neked most már nyugodtabban űlők a gép mellet taktikai lőtéri fülvédő nélkűl a robbanó alkatrészek miatt:))Bocsi a késői válaszért mert éjjel melóztam és most keltem,de az éjjel azon gondolkodtam valyon megéri-e vízhűtés a procira mer a Mungen2-sem rosz de a magas vid em miatt legalább kb Vcore1.42V -nél 4GHZ fölött elérheti a intelburn test a 65C fokot ami szerintem már brutál főleg bele gondolva,hogy lassan jön a tuning halála a jó 40C fokos nyár:( Nemvágom miért melegebb a intel burnteszt alatt a gép vagy 8C fokkal mint a prime95 alatt sztem a memók maxleterhelése végett van igaz így ezek az eredmények csak tesztek mert nincs program ami így leterhelné.Jelenleg ezt a vízhűtést néztem ki.
    Vízhűtés ProWater880i
    Talán valaki még tud ebben segíteni ez ügyben nem szeretnék mellé nyúlni mert salynos sok helyen angol úl vannak a resztek és nemigazán értem inkább töröm.Majd ha sikerűl a bios lekapnom majd megmutatnám a belső beállításaimat hátha tudnám a segítségetekkel még finomítgatni rajta.Mégegyszer köszi az eddigi help-et. :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés