- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proper
őstag
válasz
lipi67 #12638 üzenetére
izlésem az mindig volt
biostart inkább a kinézete miatt is favorizálom meg amik eddig voltak azokban nem csalodtam
giga ud3p meg inkább a felszereltsége miatt vonz
de elöbb meg kéne szabadulnom ettől a hulladék asustól de lehet vissza kéne küldeni a gyárba cserére a francba csak én nem értek ehhez meg angolt sem vágom annyira
itt van a polcon egy ballastix tracer is amiből az egyik modul elfáradt de ezt se tudtam még elintézni
de lehet mindjárt belepakolom a procit a quadba -
kasa85
őstag
válasz
lipi67 #12638 üzenetére
Köszi lipi67 a részletes segítséget hála neked most már nyugodtabban űlők a gép mellet taktikai lőtéri fülvédő nélkűl a robbanó alkatrészek miatt
Bocsi a késői válaszért mert éjjel melóztam és most keltem,de az éjjel azon gondolkodtam valyon megéri-e vízhűtés a procira mer a Mungen2-sem rosz de a magas vid em miatt legalább kb Vcore1.42V -nél 4GHZ fölött elérheti a intelburn test a 65C fokot ami szerintem már brutál főleg bele gondolva,hogy lassan jön a tuning halála a jó 40C fokos nyár
Nemvágom miért melegebb a intel burnteszt alatt a gép vagy 8C fokkal mint a prime95 alatt sztem a memók maxleterhelése végett van igaz így ezek az eredmények csak tesztek mert nincs program ami így leterhelné.Jelenleg ezt a vízhűtést néztem ki.
Vízhűtés ProWater880i
Talán valaki még tud ebben segíteni ez ügyben nem szeretnék mellé nyúlni mert salynos sok helyen angol úl vannak a resztek és nemigazán értem inkább töröm.Majd ha sikerűl a bios lekapnom majd megmutatnám a belső beállításaimat hátha tudnám a segítségetekkel még finomítgatni rajta.Mégegyszer köszi az eddigi help-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3500X
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest