- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
lipi67 #11775 üzenetére
Nos ahogy szerettem volna a procira rátettem a Mungen 2 es hűtőt.A hűtőhöz mellékeltek egy ventit is,csak az a gond,hogy előlre nem tudom felakasztani a ventit mert belelóg a 1-ik memória slotba,de megoldottam átettem a 2 memóriát a mellete lévő slotba szint ugyanarra a szinre vagyis marad dual chanel.Csak amikor írtam kénytelen voltam hátra felrakni .A gépházam aero engine 2 es tipusú.A gépház hátulján van egy venti állás a procival párhuzamoan közvetlen a táp alatt ezt fordítottam úgy hogy befelé szippantson,még az első írásomban amit összekutyultam.Csak akkor a gond az volt,hogy ezt mikor befordítottam felette meg a táp kifele fújta a meleg levegőt és közvetlen alatta amit már leírtam beszívta ezt a levegőt közvetlen a procira.Ez a befordított venti a gép hátulján kb 5-6 cm re van a mungen 2 ventijétől.Nos sikerűlt a fent leírt módon a problémát orvosolni.Nos a Biosban állítottam minden fékét vcore ,448fsb 3800MHZ re sajnos maradt Vcore 1.38125V mert alatt kb 5 per teszt alatt elsötétedik a kép és kifagy mintha nem érzékelné a videó karit.Vcore 1.36V alatt meg nem akar a Windows betöltő képig eljutni.Láttam egykét tesztet amin állítgattak pl MCH Core . MCH Ref. stb ,de ezeket hagytam auton.Az easytune6 érdekes csak 1.344V ot érzékel illetve minden teszt progi.Ha 3800MHZ en auto vcore feszt adok neki a szemét ad neki egyből 1.44V ot.A 800mhz es ramomat vissza osztottam mert 1060MHZ en szerette volna járatni de letoltam 896MHZ re ddr feszt 2.0V ra.A ramot állítolag lehet még 1090MHZ ig járatni de azt nemszeretném meg izasztani nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Intel Core i9-9900K - Garancia - Ingyen posta
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest