- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
Új hozzászólás Aktív témák
-
C.Brigante
veterán
ezt a stílusodat rakd már zsebre "Ne beszélj butaságokat" láttam már más hsz-edben is, hogy szeretsz másokat lekezelni.... hogyha homorú a kukap akkor miért nem lehet 60 fokos a procija??? áruld már el nekem ezt a nagy titkot! mikor nekem volt egy c2d-m ami 3200-on idle-be volt 53 fokos mert szar volt a kupak rajta, akkor ne oktass engem ki, hogy mi butaság és mi nem, de az is jó lesz nekem ha nem beszélgetünk, köszi!
-
-
C.Brigante
veterán
-
C.Brigante
veterán
nincs szenzor hiba, az előző tulajdonosnál is ennyi volt, sztem ez elég bizonyíték, hogy bizony ennek a procinak a kupakja jó + nem melegszik annyira.
kontra, nem egy tuning bajnok viszont, nálam 3200-on stabil és hűvös, de nekem ennyi elég is.egyébként ez a proci 2008-as.
nem tudom számít-e de én arctic silver 5-el pasztáztam (ezüst paszta) ez némileg jobb hővezető mint a mezei paszták, de sztem ez alapból egy hűvös proci.
-
C.Brigante
veterán
sztem a tápot egyenlőre kizárhatod, az nem ad kékhalált.
ha a 3200 1.375V-al stabil akkor a 3400-hoz az 1.4V sztem kevés, adj még feszt a procinak. szvsz a procid nem bírja a strapát a leírtak alapján. (vga-ra nem gyanakodnék)
prime95-el teszteled?prime 95-öt csak azért kérdezem mert én is azzal teszteltem és többnyire valamelyik magot mindig lekapcsolta nem bírás ügyileg (3400mhz) majd ráengedtem az everest cpu stressét és érdekes módon ugyanúgy 100% load-ba elment 2 órát hiba nélkül, ezek szerint ennyi különbség van 100% és 100% load között.
-
C.Brigante
veterán
te viszont jól nyomod a betanult szöveget... offoltak itt már annyit ecsém, hogy téged az én hsz-em ne zavarjon, ha nem tetszik akkor tovább húzod a kicsi szemed és nem írkálsz vissza.
te viszont klasszul nyomod a hangulatjeleket + gyüjtöd a hsz-eket (1 percen belül 2) csak így tovább / mod rlz
-
C.Brigante
veterán
hihetetlen mi megy ebbe a topikba....
(tisztelet a kivételnek, gondolok elsősorban Keldor papára aki legalább vágja a témát és nem az arcoskodással foglalkozik)
-
C.Brigante
veterán
mint ahogyan ezt te is tennéd... "Senkisem ahhoz hasonlitotta ... de mindegy " -----> előzményed: "de az enyém cask 1,37V-n stabil 3,6on" te tényleg nem hasonlítottad más procihoz vagyis a tiédhez ami gondolom a Dalai láma sogorának az unokaöccsétől van.
nah mindegy, én neked adok igazat és továbbra is felnézünk rád!!éjmen
-
C.Brigante
veterán
nem akarok vitázni de te ezt így leírva "a nevem meg Soak" nem érzed kicsit arogánsan pejoratívnak? mert én úgy éreztem, de nézd ezt a verziót: A nevemet légyszíves nagybetűvel írd, köszi. Nem akarom ecsetelni, hogy 5+5 a 10 de érzed a különbséget?
A feszekkel kapcsolatban azért bátorkodtam azt írni a fórumtársnak, hogy szvsz jó az eredménye mert nem a ritka példányokhoz hasonlítottam az eredményét, mert ha azt tennénk akkor kb. mindenkinek azt lehetne írni, hogy hát sajna az eredményed gatya, dobd ki a procidat, nem mész vele semmire. Vannak akiknek nem ez az életük de szeretik kicsit bütykölni a gépet. end of story.
-
-
C.Brigante
veterán
ma bedobtam én is a q6600-omat.... fasznya.
-
C.Brigante
veterán
válasz
Beowulf_78 #16724 üzenetére
aham, köszi általában alapfeszen meddig mennek a q6600-ok? 3-3.2ghz?
-
C.Brigante
veterán
hali, egy 450W-os chieftech táp meddig jó egy Q6600-nak???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- ELKELT! FOXRA VÁR!!Intel i5 10400F 2,9Ghz LGA1200 GARANCIA
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged