Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
na akkor ezt megnézem, elvileg 2.1esem van... lehet nem kéne ennyire lustának lennem kiegészítő cuccok felrakásánál?
köszönöm a tippet.egyébként vista x32 sp1 felmegy 15 perc alatt (integrated), lefürdök és kész. p5k->ds4 váltás nálam lement simán, de aztán egy napon halt be a stabil partíció (5 éves maxtor 80 a hangos de legalább rossz szériából megdöglött) és a teszt (raptor rev0 rivatuner+catalyst tesztelgetésre, rossz vinyót húztam le teszteléskor, hogy melyik halt meg... hál istennek reinstallal megúsztam). szóval lett új... x86ot akartam, erre sikerült megint x32őt felrakni... mondjuk most van egy 20gs vinyóm ideiglenesen, lehet arra fel kéne rakni egy x86os partíciót tesztelni a driverek kiforrottságát/használt progikat, 1.67g megcímezhető memória már három proginak is kevés... csak a lustaság, meg a heppem, hogy két sör kell ahhoz, hogy egyáltalán nekiálljak wint telepíteni... hjam win95ös rossz beidegződések nehezen múlnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Medence topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- World of Warships
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
köszönöm a tippet.
ha beszerzek egy ds4-et akkor muszály win reinstall vagy mivel az is p35 megúszhatom ?