- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
Nézd. Tehetsz elém bármilyen tesztet, túlságosan nem érdekel. Mert elég cikis hogy egy új techológiát a régi megelőz videókonvertálásban (dvd9 to dvd5 10 pass). És mint ismeretes ezek a procik ott mutatják meg igazából hogy mit tudnak. Tehát jöhet ez a sok szintetikus xar, ami a tesztekben szerepel a fele marketing, a másik fele meg elviekben olyan előny amitől a valós alkalmazásokban nem lesz gyorsabb a Q9300... a CCE 10 pass az meg a rideg valóság. Én ennek hiszek.
De még1x... nem a 45nm Yorkfield kontra Q6600-ról beszéltem ezért nem értem hogy mire jó hogy belinkeltél egy tesztet.Arról beszéltem hogy átlag 3,4-3,5ghz megy egy Q9450. A Q9300 meg gondolom olyan átlag 3,2ghz-et. Na már most a Q6600-ok legtöbbje 3,6ghz lazán viszik. A ritkább példányok meg a 3,7-3,8-at is. Tehát akkor melyik megy, és melyik éri meg jobban?
Meddő vita ez...kár mélyebben belemennünk.
Tök egyértelmű hogy a Yorkik technológiai előnye jóval kissebb mint amennyibe kerülnek, ráadásul kevésbé tuningosak mint a Kentsfield-ek. Innentől kezdve pedig igenis mondhatom hogy qurva nagy szakadék van Q9300@3,3ghz és a Q6600@3,7ghz között, persze a Q6600 javára. A takarékosságot meg hagyjuk.Többen kimérték mér az ismerőseim közül is...egy húzott yorki 10-15W fogyaszt kevesebbet azonos órajelen kb.
Ha ez meg számít a villanyszámlában ott már nagy bajok vannak és ebben az esetben downgradelni kell 2140-es procira..anyagi helyzethez megfelelően.Keldor: Oké! kíváncsi vagyok.
Ha lehet vedd vissza 3776mhz közelébe, és úgy nézd meg...nekem annyin ment.A ramot nem tudom, de szvsz. 4x1 gb ST 1000 4-4-4-12 946mhz ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest