Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
unimatrix42
újonc
Lassan egy hete nyúzom kis pipot, és nagyon szépen muzsikál

A bótban én sem kaptam hozzá átalakítót, de szerencsére volt már itthon ilyen, így ez nem okozott problémát.
Első indítás után katasztrófális volt a helyzet, 2-3 kattintás és máris 70 fok + leszabályozás, mondjuk nálam nem ment le 50MHz-ig, de 130-160 környékén gyakran járt.
Windows update + finomhangolás sokat javított, plusz aláraktam egy ventis laptop hűtőt, hogy azzal kergessem ki a meleget.
Most megy a torrent, szól a zene, közben itt írogatok és stabilan 50-52 fokasak a magok.Jelenleg így használom:
TRUST 7port aktív USB Hub
64G pendrive (erről megy torrent + pár portable cucc)
WayteQ Measy RC11 Air Mouse (ha éppen nem ülők a billentyűzet elött)
Arctic NC Portable Cooler USB (amíg nincs borda... viszonylag csendes, legalacsonyabb fokozaton megy)Persze idővel kap majd egy hűtőbordát, és ezzel kapcsolatban kérdezném azokat akik már szétkapták, hogy max milyen magas bordában érdemes gondolkodni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest