Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

SUPREME7 őstag Sziasztok, bár nem mini PC, hanem egy netbook, de hátha tudtok valami okosat. Van egy Selecline netbook, Z3735 stb, valahogy elcseszték rajta a Win10-et, csináltam USB telepítőt, nem látja a pendrive-ot a boot managerben, se 32 se 64bites telepítővel. Microsoftos USB toolal csináltam. Van valami ötlet? 
- 

SUPREME7 őstag Semmi közöm hozzá, de felhívtad a boltot megkérdezni, mielőtt itt "leégetted" őket, hogy bocsika, jár-e egyáltalán hozzá? Gyanítom, hogy igen, vagy ha nem, akkor csak-csak szóltak volna. Megértem a gondodat, de mielőtt nekiálsz itt nyafogni, rájuk csöröghettél volna. Vagy írhattál volna privátot az illetékesnek. 
- 

SUPREME7 őstag válasz  Lifeforce

üzenetére Lifeforce

üzenetéreJ1900? Szerintem valamit csúnyán benéztél. http://logout.hu/cikk/alsohaz_atom_celeron_es_kabini/fogyasztas_ertekeles.html Második bekezdés. 
- 

SUPREME7 őstag válasz  puskas83

üzenetére puskas83

üzenetére30K-ért necces, szerintem 40K az alja. 20K egy J1900-as lap újonnan garival (erősebb processzor, usb 3.0, gigabit lan, hdmi, vga stb sajnos használtan nem nagyon van, de ha esetleg talál az ember akkor olcsóbb). 2GB ram 3K apróról, 32GB SSD 5K apróról. 12K egy normális ház. megbízható csendes táppal. De persze ehhez még nincs hivatalos oprendszered, de kaptál más extrát, bővíthető viszonylag, jól szellőzik, és ha kifogsz egy jó kis házat, akkor nem is sokkal nagyobb. (pl egy Chieftec IX-03B-OP szerűt paneltáppal - de ugye ebbe se fér el túl sok minden, szóval én ezért preferáltam egy kicsit nagyobb, de azért nem túl nagy házikót.) 
- 

SUPREME7 őstag Olvastam a vitát, és mint volt tulaj én is hozzászólnék. Bár nekem nem a Pipo volt, hanem a Wintel. Nincs baj ezekkel a gépekkel amíg az ember nem akarja komolyabban használni. Alap dolgokhoz mint netezgetés, filmezés (nem BD 3D meg hasonlók, ha meg is birkózik vele, nem hiszem, hogy jót tesz neki a folyamatos izzasztás passzív hűtéssel ... ) Én speciel Kodi filmezés (többnyire HD, FHD filmek max) + PVR amire használtam, háttérben utorrenttel. De azért néha már ez is sok kezdett lenni neki, sokszor pörgött 80-90%-on, főleg HD csatornáknál (ráadásul a 60hz-es képfrissítést fps laggal és 100% processzorral díjazta HD csatornáknál), a másik problémám az volt, hogy ráaggattam egy noti HDD-t, egy TV-tunert, billentyűzet, egér, távirányító infra vevő, olykor USB DVD író, és már összevissza lógtak belőle a dolgok, nehéz volt értelmesen elrendezni mindent, ráadásul ha sikerült, nagyobb helyet foglalt mint egy kis miniitx ház. Szóval végül nekem egy miniitx gép lett, 55K-ba állt meg SSD nélkül amit nem kellett venni, de tegyük fel +10K egy használt SSD, akkor 65K. De ebbe azért a dizájn, a minőség, és a hazai garancia is benne van (kivéve a ház, amit az aprón vettem féláron) a jóval erősebb processzor, a dupla ram, USB 3.0, gigabit lan, nem lógnak belőle össze-vissza a dolgok, elfér benne rendszer SSD, normál méretű HDD, belső DVD író és ennek is nulla hangja van. Persze ezt kicsit nehezebb a hónom alá csapni és több helyet foglal  Szóval nehéz ez na ... 25K-ért áfa nélkül azt mondom, hogy hibátlan ha helyén tudja kezelni az ember, nincsenek irreális elvárásai. Viszont 40K-ért átgondolnám a felárat. Nekem ez lett végül a Wintel helyett: Ház: Antec ISK 600 
 Lap: ASRock - AM1B-ITX
 Proci: AMD Athlon X4 5350 AM1 BOX
 Ram: 4GB 1600MHz CL10 DDR3 HyperX Fury Black
 Táp: FSP Hexa+ 400WJa és igen, ha legális Windows van a Pipohoz, és nem a kínaiak aktiválták feketén akkor valóban best buy, csak tudni kell, bírja-e a felhasználás célját. 
- 

SUPREME7 őstag Aki venne minipc-t de nincs kedve várni, írjon rám. Topiklakóknak akciós.  
- 

SUPREME7 őstag Tudom, hogy tudod, nem is neked válaszoltam    Én mondjuk úgy sem használom hagyományosan böngészésre a cuccot, nekem "szervernek" kellett DVBviewer-hez és Utorrenthez, hogy ne a laptopom menjen 0-24 és HTPC-nek Plex-hez, mert eddig laptopról küldtem át Chromecast-re plexről a filmeket, ami nem volt túl kényelmes Én mondjuk úgy sem használom hagyományosan böngészésre a cuccot, nekem "szervernek" kellett DVBviewer-hez és Utorrenthez, hogy ne a laptopom menjen 0-24 és HTPC-nek Plex-hez, mert eddig laptopról küldtem át Chromecast-re plexről a filmeket, ami nem volt túl kényelmes 
- 

SUPREME7 őstag válasz  SUPREME7

üzenetére SUPREME7

üzenetéreNa így pár nap használat után azt kell mondanom, hogy baromi jó kis cucc. Rá van kötve külső vinyó, egy DVB-C tuner, erről megy a Plex médiaszerver, a DVBviewer Recording service, Torrent, és vígan megy fagyás vagy bármiféle hiba nélkül. Nem melegszik még nagyobb tehelésnél sem (ma délután ment egyszerre a HD adás felvétel, torrent letöltés és közben vígan néztem fullhd filmet) 
- 

SUPREME7 őstag Lassan több mini pc lesz itthon mint kínában  
- 

SUPREME7 őstag Én is beszálttam a buliba egy Wintel minipc-vel. De csak szerdán lesz időm komolyabban kipróbálni. Chrome ennél is eléggé szaggatós, youtube videóknál érezni főleg, IE-ben viszont minden tökéletes úgyhogy nem hardveres gond lesz ez. (viszont érdekes, hogy ugyanilyen hardverű tableten nincs ilyen bug) A windows nincs aktiválva sajnos. MicroSD, külső vinyó, egér, billentyűzet hibátlanul megy egyszerre. Egyelőre nagyon bejövős, először én is a Pipo-t akartam venni, de borzasztó gagyinak tűnt, így inkább ennél maradtam (bár ez meg noname  Konkrétan azt se tudom ki a gyártó, mi a pontos típus, több néven is rátalálni. ) Konkrétan azt se tudom ki a gyártó, mi a pontos típus, több néven is rátalálni. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP280 MiniTower (i5-4590, 8GB RAM, 1GB VGA, 250GB NVMe, 750GB HDD, 22" FULL HD LED monitor, stb.)
- HP Elite 8000 SFF Q6600 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD4500
- HP Elite 8300 SFF i5-3470 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD2500
- HP Pro 6300 i5-3470 8GB DDR3 240GB SSD 500GB HDD
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én mondjuk úgy sem használom hagyományosan böngészésre a cuccot, nekem "szervernek" kellett DVBviewer-hez és Utorrenthez, hogy ne a laptopom menjen 0-24 és HTPC-nek Plex-hez, mert eddig laptopról küldtem át Chromecast-re plexről a filmeket, ami nem volt túl kényelmes
 Én mondjuk úgy sem használom hagyományosan böngészésre a cuccot, nekem "szervernek" kellett DVBviewer-hez és Utorrenthez, hogy ne a laptopom menjen 0-24 és HTPC-nek Plex-hez, mert eddig laptopról küldtem át Chromecast-re plexről a filmeket, ami nem volt túl kényelmes