- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Az a kérdés, hogy mind a 4 magon emeld-e meg az órajelet, vagy csak az egyiken? Ezt így nehéz megmondani. Hány magot használ a játék? Mind a 4-et? Ha igen, akkor próbáld meg, hogy megemeled mind a 4 mag órajelét és figyeld meg, hogy mennyire melegszik. Nálam a 80°C a kritikus szint: ha egy alkalmazás stabilan efelett tartja az éppen használt masinám CPU-ját, akkor vagy extra hűtést kap a vas, vagy nem futtatom rajta az adott alkalmazást.
-
-
interstate76
addikt
Nem vitatkozni akarok, de az én tapasztalatom is az, hogy a Z8300-as használható hűtésmod nélkül is, és azért ez igen nagy különbség. Utóbbit nem használtam sokáig, csak egy néhány napos próba erejéig, szóval nem kampányolok mellette, de azért egyértelműen jobbnak éreztem a Z3735/6F-nél.
(#4139) Mike88 Az én Wintel W8-asaim youtube fhd videóktól és 5-6 ablakos böngészéstől már 70°C felett voltak, ha kaptak még egy kis terhelést, akkor pedig simán megvolt a 80°C. Szerintem abból erednek az eltérő felhasználói tapasztalatok, hogy a kis kínaiak egyfolytában módosítgatták a cucc gyári hűtését. Én 3-nak csináltam moddolt hűtést (2-t magamnak, 1-et egy topiktársnak - itt az egyik saját), és mindhárom máshogy nézett ki belülről. Viszont az is tény, hogy egyiknek sem ártott meg a plusz hűtés, sőt!
Az egyébként teljesen igaz, hogy maga a vas, azaz a Z3735/6F-es CPU és 2 GB RAM elég a tartalomfogyasztáshoz (sőt, módosított hűtéssel 33 GB-os, fhd .mkv file-okat is meg tudtam nézni rajta anélkül, hogy megfőtt volna a kis kütyü). Itt leírtam, hogy szerintem mire használható kompromisszumok nélkül, és mire kompromisszumokkal.
-
Sándor -P20-
senior tag
Biosz elem kiszedés, resetelés nem változtat semmit.
Nekem sajnos kellett beépítenem reset jumpert, mert rendszertelenül csonttá fagy a bios indulásakor, és akkor csak a bois reset segít...
Egyébként a bios elem az alsó oldalon van, a burkolat alatt. Nem tudom tettem-e fel képeket...Mod:
Egébként a bios elem eltávolítás nem elegendő a reseteléshez, a panelen az elem csatlakozó tüskéit is rövidre kell zárni jópár másodpercre,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Minden, ami hőszivattyú
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Tesla topik
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gigabyte alaplap topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest