- Ivqkzy-: 2. gépem
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
A korábban, általam futott körökről: én nem azt mondtam, hogy ki mit vegyen inteles mini pc helyett, hanem megkérdeztem, hogy szerintetek mire jó, és ebből lett olyan vita, hogy márpedig az itt leírt célterületekre, ilyen áron bizony jobb, használhatóbb hardverek is vannak. Én a magam részéről most is ott tartok, hogy 80-100 USD-ért (járulékos ktg-ek és melegedési problémák nélkül) szuper kis ketyere lenne, de 40e Ft-ért nem az. Ehhez jön bónuszképpen, hogy szét kell fúrni, hogy fél óránál hosszabb ideig is használni lehessen, szóval... (ide most nem írok jelzőket, mert nem akarok újabb vitát generálni).
Egyébként őszintén kíváncsi vagyok a továbbfejlesztett verzióra! Van egy 20 USD-s GB-os kuponom, ami alig várja, hogy elköltsem - ha nem kell gányolni a cpu felmelegedésének elkerüléséhez, akkor lehet, hogy megkockáztatok egy rendelést és lesz a fórumon egy nagyon-nagyon kritikus teszter!
Ha az új is ilyen lesz, akkor meg marad az MK908-as és lecserélem a telefonom.
-
djnice
veterán
Nekem is van egy Pipo, 25-ért megérte. A notebookos vitára emlékszem, ott én is a Pipo-t helyeztem előtérbe. Csak ha szigorúan a Pipo vs mini-itx gépet nézem, és mondjuk kell otthonra egy torrentet, nas-t, médialejátszót kiváltó cucc, akkor a Pipo nem éri meg. Ha azokat is nézem amiket zsebre lehet rakni, ott természetesen más a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Call of Duty: Warzone
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- HP Prodesk 600 G6 - i5-10500 3.1Ghz 6 mag 8GB DDR4, 256 NVME SSD, szép állapotú WIN11
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest