- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
A korábban, általam futott körökről: én nem azt mondtam, hogy ki mit vegyen inteles mini pc helyett, hanem megkérdeztem, hogy szerintetek mire jó, és ebből lett olyan vita, hogy márpedig az itt leírt célterületekre, ilyen áron bizony jobb, használhatóbb hardverek is vannak. Én a magam részéről most is ott tartok, hogy 80-100 USD-ért (járulékos ktg-ek és melegedési problémák nélkül) szuper kis ketyere lenne, de 40e Ft-ért nem az. Ehhez jön bónuszképpen, hogy szét kell fúrni, hogy fél óránál hosszabb ideig is használni lehessen, szóval... (ide most nem írok jelzőket, mert nem akarok újabb vitát generálni).
Egyébként őszintén kíváncsi vagyok a továbbfejlesztett verzióra! Van egy 20 USD-s GB-os kuponom, ami alig várja, hogy elköltsem - ha nem kell gányolni a cpu felmelegedésének elkerüléséhez, akkor lehet, hogy megkockáztatok egy rendelést és lesz a fórumon egy nagyon-nagyon kritikus teszter!
Ha az új is ilyen lesz, akkor meg marad az MK908-as és lecserélem a telefonom.
-
djnice
veterán
Nekem is van egy Pipo, 25-ért megérte. A notebookos vitára emlékszem, ott én is a Pipo-t helyeztem előtérbe. Csak ha szigorúan a Pipo vs mini-itx gépet nézem, és mondjuk kell otthonra egy torrentet, nas-t, médialejátszót kiváltó cucc, akkor a Pipo nem éri meg. Ha azokat is nézem amiket zsebre lehet rakni, ott természetesen más a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Jövedelem
- New World - az új Amazon MMORPG
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos tablet topic
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3600 / 16GB DDR4 / 5600XT / NWMe SSD!
- Asztali PC , R5 5500 , RX 580 8GB , 16GB DDR4 , 256GB NVME , 640GB HDD
- Asztali PC , i7 6700K , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Asus ProArt Gamer PC Intel Core i7 14700HX/RTX 4080 Super/64GB RAM/4TB SSD konfig eladó jó áron
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung LC27F390FHUXEN 27 Full HD Ívelt Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest