Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
"Inkább azt kellene megbeszélnünk, hogy mire jók, nem pedig azt, hogy mire nem."
Ez igaz. Ezért kezdtem azzal, hogy szerintetek megéri-e az árát, és pont arra gondoltam, hogy én nem látom, milyen célterületen való felhasználásra érdemes ennyi pénzt kiadni egy ilyen hardverért. Erre eddig az jött válasznak, hogy tök jó asztali gépnek, aminek szerintem meg nem tök jó. Itt tartunk. Ill. én itt tartok. Amúgy NAS mellé annyival jobb, hogy megspórolod azt a 10e Ft-ot, amit egy új, 500GB-os vinyóra számoltam. Némileg jobb lesz a végeredmény.
Bocsi, szerkesztenem kellett volna a hsz-eimet - valamiért kimaradt.
(#400) tlala Én is látom a win előnyeit, ezért írok most is egy laptopról.
Szóval értelek, de nekem meg pont a TV-ről nem hiányzik a win (persze megértem, ha valaki máshogy gondolja). Ja, még valami: az árösszevetésnél figyelembe vettük a win8 árát (az egyik, általam linkelt laptophoz az is jár).
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gaming notebook topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- GAMER PC - i7-7700 / 16GB / GTX 1050 Ti / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Asztali PC , i7 7700 , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval értelek, de nekem meg pont a TV-ről nem hiányzik a win (persze megértem, ha valaki máshogy gondolja). Ja, még valami: az árösszevetésnél figyelembe vettük a win8 árát (az egyik, általam linkelt laptophoz az is jár).