- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
interstate76 #3401 üzenetére
Ezekre nem tudom a valaszt, nehany napig nyuztam egy ilyen mini pc-t.
Uton van egy masik, azon kiprobalom a visszaallitast, az mar az enyem marad, lehet gyilkolni, esetleg a w10 ujratelepitest is.Lehetseges dualboot ezen a kis pc-n, remixet fel lehet tenni, vagy ez nem igy mukodik?
Neha nagyon hianyzott nehany android app. -
petakpa1
őstag
válasz
Én is pont ettől tartok: a kínai kütyükön lévő aktivált Win10 nem legális. Enybox nevű cucc supportja egészen pontosan ezt írta az ezt firtató kérdésemre:
We have preinstalled the activated windows 10, but it is not offical version. We also can preinstall the offical version for you, but price is us$25 for each offical licenseEzt én úgy értelmezem, hogy alternatív módon beaktiválják a készüléken a Win10-et, ami addig szuperül működik is, amíg nem húzod újra a Win-t. Viszont újrahúzott Win10 az első internetkapcsolat elérésekor keresni fogja a Microsoft szerverén az alaplap azonosító adatai alapján, hogy hivatalosan volt-e aktiválva már a Windows ezen az eszközön. Ha megtalálja az adatbázisban automatikusan, minden további felhasználói beavatkozás nélkül újra beaktiválja. Viszont ha nem találja akkor inaktív lesz, és gondolkozhatsz rajta hogyan aktiváld ismét...
Ez még nem tapasztalati tény, mert a 08.25-én megrendelt boxom még mindig nem ért ide kínából, de neten Win10 aktiválás témában olvasottak alapján erre számítok.Egyébként Win10 Home 64 bittel fog érkezni a cucc, de számomra kérdés, hogy 2 GB rammal nem e jobb lenne a 32 bites Win. Van erre valakinek tapasztalata?
Hardware spec amúgy ilyen. -
interstate76
addikt
válasz
Lejárt a szerkesztési idő.
Szóval a driverek mentéséhez itt van pl. ez a kis program: Driver Magician Lite. Vagy itt egy másik: DriverMax. Mindkettő teljesen ingyenes (utóbbihoz regisztrálni kell).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest