Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
üzenetére
Én frissíteni szoktam a systemben a google appokat hogy ne foglaljon még a data alatt is helyet. De a GPSZ-t nem lehet átrakni mert elszáll. Oda egy romba való appot kell berakni, és akkor le fogja frissíteni a play áruházból. Nincs valami custom recovery (cwm/twrp) ahonnan egy gapps csomagot lehetne telepíteni?
-
idegen lény
addikt
válasz
üzenetére
Ne is mondd!
Nekem már legalább egy hónapja állandóan dobálja a hibaüzeneteket a KitKat-es CS918G PLUS, hogy telepítsem a Google Play-szolgáltatásokat, meg hogy mi minden nem működik nélküle, Gmail, Naptár, Google+, stb. De amikor rákattintok, akkor előjön egy "ablak": "Válasszon fiókot", de hiába OK-zom le a létező gmail-es fiókomat, csak újra és újra feldobja ezt az "ablakot". A Google Play-be meg azóta nem tudok belépni, ha megpróbálom lefagy vagy forog a végtelenségig a betöltés ikon. Érdekes módon ettől még ugyanúgy tudom használni a Gmail-t, meg a többit is, mint ahogy a gép beüzemelésétől kezdve tudtam. Nem tudom, hogy mitől bolondult most meg a KitKat, de azóta néha magától bekapcsolja a Tilos Rádiós alkalmazásomat is, ami nem zavarna, mert szeretem hallgatni, csak hát mégis... Többek között ezen anomáliák miatt is szeretnék Windowsra váltani, mert elegem lett már az Android hülyeségeiből és primitív megoldásaiból. 
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Futás, futópályák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer PC v2 , i5 14400F , RTX 5060 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC , i5 14400F , RTX 5060 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nekem már legalább egy hónapja állandóan dobálja a hibaüzeneteket a KitKat-es CS918G PLUS, hogy telepítsem a Google Play-szolgáltatásokat, meg hogy mi minden nem működik nélküle, Gmail, Naptár, Google+, stb. De amikor rákattintok, akkor előjön egy "ablak": "Válasszon fiókot", de hiába OK-zom le a létező gmail-es fiókomat, csak újra és újra feldobja ezt az "ablakot". A Google Play-be meg azóta nem tudok belépni, ha megpróbálom lefagy vagy forog a végtelenségig a betöltés ikon. Érdekes módon ettől még ugyanúgy tudom használni a Gmail-t, meg a többit is, mint ahogy a gép beüzemelésétől kezdve tudtam. Nem tudom, hogy mitől bolondult most meg a KitKat, de azóta néha magától bekapcsolja a Tilos Rádiós alkalmazásomat is, ami nem zavarna, mert szeretem hallgatni, csak hát mégis... Többek között ezen anomáliák miatt is szeretnék Windowsra váltani, mert elegem lett már az Android hülyeségeiből és primitív megoldásaiból.