Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
idegen lény #3003 üzenetére
Attól függ, mire van szükséged. Ha elég a 2 GB RAM és nem hiányzik a SATA csati, a gigabit LAN meg még 1-2 dolog, akkor szinte verhetetlen a masina. Ha költenél egy kicsit a hiányosságai pótlására, akkor azért 40-45e Ft környékén lehet találni ezt-azt (pl. kicsit gyengébb CPU-val és GPU-val, de a fentebb sorolt dolgokkal vettem nemrég egy kis ACER laptopot 40e Ft-ért, 1 év garival - csak azért említem, mert külön írtad, hogy lehet bármilyen alternatíva).
A 4K-támogatásról: tabletben próbáltam ezt a CPU-t és kevés volt az itteni 4K-s anyagokhoz. Szerintem ahhoz már Z8500/8700 kell, hogy ekkora felbontás mellett ne legyen válogatós.
-
Solten
őstag
válasz
idegen lény #3003 üzenetére
En anno £58-ert vettem kinabol es £59-ert adtam el hasznaltan...
Par honapig ismerkedtunk egymassal. A Win 10-nek azert eleg sovanyka a 2GB ram de turelmes embernek eleg hasznalhato keszulek (marmint ha desktop gepkent hasznalja, TV boxnak tokeletes). Sajnos az enyemen csak 32bit-es UEFI volt szinte lehetetlen Linuxot applikalni ra. A linux tamogatas amugy is botranyos a cherry-s gepekhez, pedig hasitana rajta barmilyen disztro.
Ha az ujabb 14nm Celeron-hoz hasonlitjuk, az N3000-et leveri (harmatgyenge 2 magos fosch alacsony orajellel), talan meg az N3050-et is, az N3150 mar joval furgebb nala.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Mobil flották
- weiss: Pant* rant
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- iPhone topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Épített PC - i7-8700k/32GB RAM, 500GB SSD - NO GPU
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest