Hirdetés
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Attól függ, mire van szükséged. Ha elég a 2 GB RAM és nem hiányzik a SATA csati, a gigabit LAN meg még 1-2 dolog, akkor szinte verhetetlen a masina. Ha költenél egy kicsit a hiányosságai pótlására, akkor azért 40-45e Ft környékén lehet találni ezt-azt (pl. kicsit gyengébb CPU-val és GPU-val, de a fentebb sorolt dolgokkal vettem nemrég egy kis ACER laptopot 40e Ft-ért, 1 év garival - csak azért említem, mert külön írtad, hogy lehet bármilyen alternatíva).
A 4K-támogatásról: tabletben próbáltam ezt a CPU-t és kevés volt az itteni 4K-s anyagokhoz. Szerintem ahhoz már Z8500/8700 kell, hogy ekkora felbontás mellett ne legyen válogatós.
-
Solten
őstag
válasz
idegen lény
üzenetére
En anno £58-ert vettem kinabol es £59-ert adtam el hasznaltan...
Par honapig ismerkedtunk egymassal. A Win 10-nek azert eleg sovanyka a 2GB ram de turelmes embernek eleg hasznalhato keszulek (marmint ha desktop gepkent hasznalja, TV boxnak tokeletes). Sajnos az enyemen csak 32bit-es UEFI volt szinte lehetetlen Linuxot applikalni ra. A linux tamogatas amugy is botranyos a cherry-s gepekhez, pedig hasitana rajta barmilyen disztro.
Ha az ujabb 14nm Celeron-hoz hasonlitjuk, az N3000-et leveri (harmatgyenge 2 magos fosch alacsony orajellel), talan meg az N3050-et is, az N3150 mar joval furgebb nala.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3717
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Par honapig ismerkedtunk egymassal. A Win 10-nek azert eleg sovanyka a 2GB ram de turelmes embernek eleg hasznalhato keszulek (marmint ha desktop gepkent hasznalja, TV boxnak tokeletes). Sajnos az enyemen csak 32bit-es UEFI volt szinte lehetetlen Linuxot applikalni ra. A linux tamogatas amugy is botranyos a cherry-s gepekhez, pedig hasitana rajta barmilyen disztro.