- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Szerintem egyedül arra kell figyelni a "Z3735F/2 GB RAM"-kombó esetében, hogy jó legyen a hűtés, és ezen belül kell megtalálni a legolcsóbb megoldást, ami - ha nem hajtod szét és/vagy hajlandó vagy mókolni a hűtésével - a Wintel W8. Legalábbis legjobb tudomásom szerint.
Kicsit megdrágult a GearBest-en és nincs eu raktárban. Ezt az eBay-es eladót jó szívvel ajánlom: nekem gyorsan elküldte, és akkora hűtőborda van a cpu-n, amekkora csak ráfér (persze azt nem tudom, hogy egy új megrendelésnél ugyanolyat küldene-e). Ráadásul lehet neki ajánlatot tenni, alkudozni egy kicsit, ill. eBay-en lehet találni még egy kicsit olcsóbb példányokat is.
Persze még egy kis ÁFA befigyelhet, de ez a GearBest esetében is fennáll, ha kínai raktárból rendelsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Formula-1 humoros
- Milyen légkondit a lakásba?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest